Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Péniszgyűrűt használtál már?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Péniszgyűrűt használtál már?

Figyelt kérdés

Valoban kemenyebb tole a cerka? Nem egeszsegtelen, ha elszoritjuk, vagy hogyan mukodik ez?

Aki hasznalt mar, leirhatna a tapasztalatait, koszonom!

2021. júl. 17. 08:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem használtam, de úgy tudom hogy max 15-20 percig egészséges használni
2021. júl. 17. 08:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg keményebb és vastagabb is tőle de jól mondja az #1-es, nem szabad sokáig fent hagyni mert károsíthatja a szöveteket!! De én személy szerint nagyon szeretem, baromi jó érzés tud lenni az az enyhe fájdalom egy jó orál vagy csak kézimunka közben.
2021. júl. 17. 08:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltam, de nagyon idegesített, hogy ott van, és elélvezésnél baromi szar volt, elszorította az érzést, vagy nem tudom. Lehet a méret nem volt jó, de nagyobbnak meg nem lett volna meg a kellő szorítása. Pedig nekem is jo lett volna, ha tényleg jó a merevedés fenntartására, esetleg orgazmus késleltetésre.
2021. júl. 17. 08:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Es a penisz hosszabol a gyakorlatban mennyit vesz el? Lehet erzekelni vagy annyira a tovenel van jo esetben, hogy az a resz egyebkent is "kint maradna" ?
2021. júl. 17. 08:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Van drótszerű, egész vékony, amit lehet állítani és gombos csattal rögzíteni, illetve fix, adott méretű gumis gyűrű, akár készletben.

Egy olyannál, ami ujjnyi vastag gumigyűrű, nyilván azt a részt már nem tudod betolni.

Engem is érdekelt, kipróbáltam, de nem volt jó: egy vékony kifejezetten bevág, egy szélesebb típus kényelmesebb, de még így is fájdalmasan szorított, miközben az egész farkamon éreztem, hogy igen, jobban feszül, de valahogy nem a jó értelemben, hanem inkább fájdalmasan. Sikerült elmenni, de élvezésnél is furcsa volt, hogy nem az a felszabadító, na most akkor kijön minden érzés volt, hanem az elő összehúzódásnál nem, majd utána is küszködve tudott távozni az ondóváladék, legyűrve a szorítást.

Ha nincs egészségügyi gondod, azaz feláll normálisan a a farkad, akkor csak az élvezet fokozására nem éri meg szerintem, hacsak nem izgat, hogy van némi fájdalom is. Egy-egy menetnél, mondjuk 10-15 percnél tovább semmiképpen ne maradjon fent. De szerintem a legjobb kerülni, az a tanácsom, hogy inkább ne használj ilyet.

2021. júl. 17. 09:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. júl. 17. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!