Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Péniszgyűrűt használtál már?
Valoban kemenyebb tole a cerka? Nem egeszsegtelen, ha elszoritjuk, vagy hogyan mukodik ez?
Aki hasznalt mar, leirhatna a tapasztalatait, koszonom!
Van drótszerű, egész vékony, amit lehet állítani és gombos csattal rögzíteni, illetve fix, adott méretű gumis gyűrű, akár készletben.
Egy olyannál, ami ujjnyi vastag gumigyűrű, nyilván azt a részt már nem tudod betolni.
Engem is érdekelt, kipróbáltam, de nem volt jó: egy vékony kifejezetten bevág, egy szélesebb típus kényelmesebb, de még így is fájdalmasan szorított, miközben az egész farkamon éreztem, hogy igen, jobban feszül, de valahogy nem a jó értelemben, hanem inkább fájdalmasan. Sikerült elmenni, de élvezésnél is furcsa volt, hogy nem az a felszabadító, na most akkor kijön minden érzés volt, hanem az elő összehúzódásnál nem, majd utána is küszködve tudott távozni az ondóváladék, legyűrve a szorítást.
Ha nincs egészségügyi gondod, azaz feláll normálisan a a farkad, akkor csak az élvezet fokozására nem éri meg szerintem, hacsak nem izgat, hogy van némi fájdalom is. Egy-egy menetnél, mondjuk 10-15 percnél tovább semmiképpen ne maradjon fent. De szerintem a legjobb kerülni, az a tanácsom, hogy inkább ne használj ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!