Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túl nagy a nemiszerve a fiúmnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy a nemiszerve a fiúmnak?

Figyelt kérdés

Három hónapja járok egy fiúval.Egy hete került sor az eggyüttlétre és amikor megláttam a nemiszervét,lesokkolt.Túl hosszú és nagyon vastag is egyben.Már az orál is kényelmetlen volt számomra,görcsbe rándult a szám...és a mikor megpróbálta belém tolni azt hittem,szétrepedek.Nagyon fájt,pedig csak a negyede volt bennem.Nem vagyok szerintem túl szűk,mert volt már pár szexuális kapcsolatom és nagyon élveztem mindent.Nem tudom,mit tegyek,mert úgy érzem,többet érzek a fiú iránt.Aranyos,odafigyelő és azt mondja szeret engem.Szerintetek kitáhulok idővel annyira,hogy jó legyen?

25/L

2021. júl. 25. 23:54
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
#10: Nem tanultam még eleget, de tudtommal szülésnél felszabadul az oxitocin, míg szeretkezésnél nem.
2021. júl. 26. 20:49
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Hát nemtudom,mi lesz,mert tényleg óriási neki és bár lehet,hogy rágörcsöltem,de azt is tudom,mire vagyok képes.Szerintem túl szűk vagyok az ő méretéhez,de próbálkozom még,mert nagyon helyes a srác és beszélni fogok vele erről.Mégegyszer köszi a hasznos tanácsokat!
2021. júl. 26. 21:31
 13/19 anonim ***** válasza:
43%
Zálikám! Te dicsekedni jöttél, nem panaszkodni! Gratulálunk a lófarkas fiúdhoz!
2021. júl. 26. 21:38
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
11. Pedig de. [link]
2021. júl. 26. 22:34
 15/19 anonim ***** válasza:
37%
Ó igen, mert a szülés olyan élvezetes szokott lenni a nőknek... Ilyen hülye hasonlatot :D
2021. júl. 28. 20:13
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idősen ennyi ideje együtt vagytok és most volt az első együttlét ? Nekem ez furi :/

Azóta mi újság? Voltatok együtt ?

2021. júl. 28. 23:44
 17/19 A kérdező kommentje:
Igen,ez így volt.Nemakartam azonnal az ágyába ugrani,az olyan nőkről neki is megvolt a negatív véleménye.De már nem aktuális.
2021. aug. 7. 20:08
 18/19 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%
Nem aktuális? Ha ez azt jelenti, hogy szakítottatok, akkor sajnálom, hogy végül nem tudott működni.
2021. aug. 10. 19:13
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

18

Lehet a 4es válaszoló lecsapta a kérdező kezéről a pasit.

2021. aug. 10. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!