Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy a nemiszerve a fiúmnak?
Három hónapja járok egy fiúval.Egy hete került sor az eggyüttlétre és amikor megláttam a nemiszervét,lesokkolt.Túl hosszú és nagyon vastag is egyben.Már az orál is kényelmetlen volt számomra,görcsbe rándult a szám...és a mikor megpróbálta belém tolni azt hittem,szétrepedek.Nagyon fájt,pedig csak a negyede volt bennem.Nem vagyok szerintem túl szűk,mert volt már pár szexuális kapcsolatom és nagyon élveztem mindent.Nem tudom,mit tegyek,mert úgy érzem,többet érzek a fiú iránt.Aranyos,odafigyelő és azt mondja szeret engem.Szerintetek kitáhulok idővel annyira,hogy jó legyen?
25/L
Ennyi idősen ennyi ideje együtt vagytok és most volt az első együttlét ? Nekem ez furi :/
Azóta mi újság? Voltatok együtt ?
18
Lehet a 4es válaszoló lecsapta a kérdező kezéről a pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!