Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak frissen "mosott" nemiszervet veszel kezelésbe a száddal?
Összeszokott, régi kapcsolatban, két egészséges embernél nem kell annyira finnyásnak lenni, egy délutáni órában, úgy, hogy csak előző este fürdöttünk simán lehet orálozni.
Engem a barátnőm simán leszop egy délután, úgy, hogy csak előző esete fürödtem, mondjuk az igaz, hogy a női nem szerv hamarabb lesz szagos a férfiaké tovább marad steril.
Nekem az előző esti zuhanyzás után még belefér, akár másnap este is. Persze csak akkor, ha nem izzadt le nagyon. Előző páromat azért elküldtem megmosni előtte, de ő nem zuhanyzott minden nap. Ami magamat illeti, csak zuhanyzás után hagyom.
24l
"Előző páromat azért elküldtem megmosni előtte, de ő nem zuhanyzott minden nap."
Igényes 🤢
Az én barátnőm pontosan ugyan így van vele, engem leszop még este, ha előző este zuhanyoztam, de kinyalni magát akkor hagyja, ha frissen zuhanyzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!