Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túl nagy a nemiszerve a fiúmnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy a nemiszerve a fiúmnak?

Figyelt kérdés

Három hónapja járok egy fiúval.Egy hete került sor az eggyüttlétre és amikor megláttam a nemiszervét,lesokkolt.Túl hosszú és nagyon vastag is egyben.Már az orál is kényelmetlen volt számomra,görcsbe rándult a szám...és a mikor megpróbálta belém tolni azt hittem,szétrepedek.Nagyon fájt,pedig csak a negyede volt bennem.Nem vagyok szerintem túl szűk,mert volt már pár szexuális kapcsolatom és nagyon élveztem mindent.Nem tudom,mit tegyek,mert úgy érzem,többet érzek a fiú iránt.Aranyos,odafigyelő és azt mondja szeret engem.Szerintetek kitáhulok idővel annyira,hogy jó legyen?

25/L

2021. júl. 25. 23:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
48%
A mérete rendben van, de vagy nem tudja használni, vagy - a leírásod erre utal - te görcsölsz rá. Ez pont olyan mint akik a szüzesség elvesztésekor félnek hogy juj fájni fog. Megijedtél attól hogy fájni fog -> nem tudod magad ellazítani, tudat alatt összeszorítod -> persze hogy fáj.
2021. júl. 25. 23:56
 2/19 anonim ***** válasza:
62%
Altalaban genetika hatarozza meg mennyire vagy tag.
2021. júl. 25. 23:56
 3/19 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem igen.

Meg az is lehet, hogy most mivel meglepődtél ezért is volt kényelmetlen, nem tudtad elengedni magad. Próbálkozzatok még sokszor és majd jó lesz :)

2021. júl. 25. 23:58
 4/19 anonim ***** válasza:
26%

Hát ha te kevés vagy hozzá, majd én kezelésbe veszem a csávót csak egy elérhetőséget adj.

26/L

2021. júl. 26. 00:11
 5/19 anonim ***** válasza:
64%
hogy nézett ki a "megpróbálta belém tolni" művelet?
2021. júl. 26. 00:15
 6/19 anonim ***** válasza:
8%
Majd szülsz két gyereket, aztán pont neki való méret leszel.
2021. júl. 26. 01:10
 7/19 Gymnospermatophyta ***** válasza:
80%

Mennyi hasznos válasz... :)

Az biztosan nem segít, hogy rágörcsölsz. Szerintem ezt nyugodtan elmondhatod neki és megbeszélhetitek a dolgot. Egyrészt tudni fogja legalább, hogy legyen óvatos, hogy többet izgasson előtte és talán nyugtatni is tudna valamennyire. Az is lehet van tapasztalata más lánnyal és hátha volt már olyan, akinek az elején szintén nagyon fájt, de később jobb lett - ezt is elmesélhetné nyugtatásképp (már ha nem lenne hazugság csak azért, hogy vele maradj, de reméljük normális és nem hazudna).

Nem tudom, hogy később jobb lenne-e, lehet igen lehet nem, de egy próbát megérhet, hátha. Csak addig még jobban megszeretnéd, mert több időt töltesz vele, szóval... ha mégsem működne az ilyenkor szar.

2021. júl. 26. 04:01
 8/19 anonim ***** válasza:
32%
Ha nem kell a barátocskád nagy farokkal, küld át hozzám. ;-) N
2021. júl. 26. 07:21
 9/19 anonim ***** válasza:
98%
fogd fel úgy, hogy egy jó alkalom gyakorolni egy hatalmas szerszámon. Próbálj ki új technikákat, sok előjáték, sok szexjáték, közös maszturbálás, amíg egymáshoz nem szoktok
2021. júl. 26. 08:25
 10/19 anonim ***** válasza:
76%
Ha egy 3x nagyobb gyerekfej ki tud jönni azon ahol az a farok akar bemenni akkor ott inkább pszichés dolog van a háttérben. Persze az orál más kérdés.
2021. júl. 26. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!