Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem reagálnak? Rosszlány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem reagálnak? Rosszlányokon több nőtől megkérdeztem már, hogy szexmentesen pénzért lehetnék-e a szolgájuk. Semmi szexuálisat nem akarok tőlük, de nem írnak vissza.

Figyelt kérdés
2021. júl. 25. 21:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül akarok takarítani. Sőt nem is akarok. De kényszeríthető vagyok rá :)
2021. júl. 25. 21:54
 12/18 anonim ***** válasza:
Akkor mit akarsz ami mondjuk belefér egy átlagos albérleti szobába de nem szex?
2021. júl. 25. 22:01
 13/18 A kérdező kommentje:
Pl kikötöz keményen, lábtartónak használ, megalázó stílusban beszél velem. Női ruhákat ad rám, és hasonlók.
2021. júl. 25. 22:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Kötözzön ki , alázzon meg ? Az már pénzbe kerül. Ha te erre izgulsz , akkor azt megfizettettük veled, már amelyik ilyet vállal. Van aki egy dugásért fizet , van aki azért anit te akarsz. Nekik ez is munka és nem hiszem , hogy ingyen kiélheted náluk a perverziodat.
2021. júl. 29. 20:44
 15/18 anonim ***** válasza:
#13 classic BDSM slave szerepet keresel, ezt egy dominától fogod megkapni. Sokkal jobban jársz ha képzett dominához mész el amelyik valamilyen szinten a mentális részét is érti a csíziónak nem pedig egy "átlagos lányhoz" ki egyszerűen nem fog tudni mit kezdeni a szituációval.
2021. júl. 29. 20:52
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem értem utolsó előtti miért hiszi hogy ingyen akarom. Pénzért akarom nyilván. A kérdésbe is bele van írva.
2021. júl. 29. 21:57
 17/18 anonim ***** válasza:
De egy szerencsétlen idióta vagy
2022. dec. 1. 11:18
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Mert tahók. Én is emberekkel foglalkozom munkám során, és simán megtehetném, hogy elküldöm azt, aki bonyolult eset, sé meg se hallgatom. De nem teszem meg, mert nem vagyok bunkó. Pedig nem rontana semmit a helyzetemen, így is, úgy is lenne munkám bőven. Nagyon fennhordják az orrocskájukat azok a kis csitrik, nem tudom, mit gondolnak magukról, a legalja, joggal leglenézettebb népség. Szerencsére nem vagyok rájuk szorulva.

Gondold el, ha pl. egy pszichológushoz be akarnál jelentkezni és így állna hozzá. Meg akarnád kérdezni tőle írásban, foglalkozna-e a te eseteddel, és nem engedné. Pedig azért elég nagy különbség van a pszichológusok és a csitrik között, az előbbi tud is valamit, az utóbbi alapból üresfejű, olyan is.

2022. dec. 27. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!