Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Swinger klubban más is volt így..?
Te voltál szerintünk az a hosszú sötét hajú csinos 45 körüli Hölgy,pirosas fekete tanga bugyi,szép barna bör😉
Gyere máskor is és ismerkedjünk😉
Én most nem értem,ez egy anonim oldal,most csöpögteted itt a hapsikat hogy privátokkal halmozzanak el,és legközelebbre esetleg legyen kik közül válogatni,vagy csak a kérdéseket kerülöd ki amikre konkrétan kiváncsiak az emberek töled.Nyugi a x úgyse jön rá hogy mit csináltál.
Amúgy a kérdésedre is válaszolva sztem kicsit gáz,igaz hogy csak x nek tartod a partnered,de minek neked egyáltalán partner ha úgy is kiéled a szexuális vágyaid egy ilyen helyen pl...Vagy félsz hogy otthagy az x?Nem tök mindegy?Az irásaidból itt azt lehet kivenni hogy jössz ide kérdezni olyat amit tudod hogy gáz,de a többi válaszodból látni hogy bejött a swinger a szex ami ott is marad persze,és a jövöben se fogod megvetni ezeket a dolgokat mert készülsz mèg többre is.Vagy eltart az x,te meg éled a világod,szexelsz akivel kedved tartja azt kész.Nem kell ugy foglalkozni mások véleményével,de egy ilyen anonim helyen felesleges széditeni az embereket,úgyis neked támadnak,aki nem az a nyálát csorgatja hátha kap izelitöt ahogy irtad,a maradék meg kiröhög mert szánalmas ahogy irod hogy éljük meg a vágyainkat,eközbe meg egy x embertöl függsz,aki nem is a férjed,párod,de még jössz kérdezni hogy nem e gáz.
Kerdezo
Hol es mikor tudok veled randizni? Levaltom a partneredet plusz leszek a testorod !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!