Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Swinger klubban más is volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Swinger klubban más is volt így..?

Figyelt kérdés
Úgy volt a partneremmel megyek és ki probalom milyen egy ilyen hely.. Engem nagyon érdekelt már nő létemre és mivel neki közbe jött más, én le léptem egyedül.. Tetszett a dolog és máskor is fogok menni.. Gatlasaimat segítettek gyorsan oldani 😁.. Nem tudja x hogy el mentem,.. Szerintetek ez nagyon nem szép dolog volt..? Volt már így más is..? Hozzá teszem ő nem férj, csak egy "partner" akivel már ez van pár éve..

2021. júl. 25. 07:08
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
76%

Te voltál szerintünk az a hosszú sötét hajú csinos 45 körüli Hölgy,pirosas fekete tanga bugyi,szép barna bör😉

Gyere máskor is és ismerkedjünk😉

2021. júl. 25. 11:40
 32/44 anonim ***** válasza:
82%
Ez tök szép meg jó amit irsz,de ha csacsogásról meg barátkozásról van szó akkor az ember nem egy Swinger klubba megy😂A végén még azt akarod itt beadni a jó népnek hogy nem szexelni mentél oda,mikor csettintésre sorba állnak ott a farkak,de te szex nélkül mentél haza nö létedre egy Swinger klubból vicc
2021. júl. 25. 11:44
 33/44 A kérdező kommentje:
32, ezt a barátságos dolgot a hétköznapi életemre értem😊 és első körben a swinger is erről szól, nem pedig a bumm bele... Aki szimpatikus az valószínűleg kap is valami ízelítőt 😉 vagy akár többet is 😉
2021. júl. 25. 11:57
 34/44 anonim ***** válasza:
82%

Én most nem értem,ez egy anonim oldal,most csöpögteted itt a hapsikat hogy privátokkal halmozzanak el,és legközelebbre esetleg legyen kik közül válogatni,vagy csak a kérdéseket kerülöd ki amikre konkrétan kiváncsiak az emberek töled.Nyugi a x úgyse jön rá hogy mit csináltál.

Amúgy a kérdésedre is válaszolva sztem kicsit gáz,igaz hogy csak x nek tartod a partnered,de minek neked egyáltalán partner ha úgy is kiéled a szexuális vágyaid egy ilyen helyen pl...Vagy félsz hogy otthagy az x?Nem tök mindegy?Az irásaidból itt azt lehet kivenni hogy jössz ide kérdezni olyat amit tudod hogy gáz,de a többi válaszodból látni hogy bejött a swinger a szex ami ott is marad persze,és a jövöben se fogod megvetni ezeket a dolgokat mert készülsz mèg többre is.Vagy eltart az x,te meg éled a világod,szexelsz akivel kedved tartja azt kész.Nem kell ugy foglalkozni mások véleményével,de egy ilyen anonim helyen felesleges széditeni az embereket,úgyis neked támadnak,aki nem az a nyálát csorgatja hátha kap izelitöt ahogy irtad,a maradék meg kiröhög mert szánalmas ahogy irod hogy éljük meg a vágyainkat,eközbe meg egy x embertöl függsz,aki nem is a férjed,párod,de még jössz kérdezni hogy nem e gáz.

2021. júl. 25. 12:19
 35/44 A kérdező kommentje:
34, nincs hozzá fűzni valóm... Köszönöm az eszreveteledet, és mert nem akarok tőled semmit attól én még nem bántottalak 😊
2021. júl. 25. 12:33
 36/44 A kérdező kommentje:
Van a partner em😊 de mivel osztodni nem tud így nem tudod minden vágyadat ki élni..ő nem jött ki tudja miért.. Én meg néztem.. Lehet hogy ő meg épp otthon d...ta a feleségét 😊 mit kell ezen magyarazni,.. Aki jár ide az nem ilyen fafej érthetetlen 😁
2021. júl. 25. 12:38
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Téged meg 3an dugtak ilyen helyen végülis akkor nem kiegyenlitett az állás🤣
2021. júl. 25. 12:41
 38/44 anonim ***** válasza:
23%

Kerdezo

Hol es mikor tudok veled randizni? Levaltom a partneredet plusz leszek a testorod !

2021. júl. 25. 12:42
 39/44 anonim ***** válasza:
52%
Elözö,nem kell ennek partner,látod a mostanit is csak palizza,csak a fasz kell neki..bár akkor jelentkeznék èn is😁
2021. júl. 25. 12:57
 40/44 anonim ***** válasza:
62%

39

Nekem az is elég

2021. júl. 25. 13:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!