Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Swinger klubban más is volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Swinger klubban más is volt így..?

Figyelt kérdés
Úgy volt a partneremmel megyek és ki probalom milyen egy ilyen hely.. Engem nagyon érdekelt már nő létemre és mivel neki közbe jött más, én le léptem egyedül.. Tetszett a dolog és máskor is fogok menni.. Gatlasaimat segítettek gyorsan oldani 😁.. Nem tudja x hogy el mentem,.. Szerintetek ez nagyon nem szép dolog volt..? Volt már így más is..? Hozzá teszem ő nem férj, csak egy "partner" akivel már ez van pár éve..

2021. júl. 25. 07:08
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
8, ez kicsit értelmetlen nekem 😳 "pali párját csaljuk".. Kik azok akik csaljak? 😆
2021. júl. 25. 09:17
 12/44 anonim ***** válasza:
75%
Ne is törődj vele, na csumi.
2021. júl. 25. 09:25
 13/44 A kérdező kommentje:
Jaa,.. Hogy én és a szexpartner az asszonyt.. Lehet el ítélni, nem nagyon érdekel más véleménye, és csak egy vagyok a sok millió közül aki ezt fel vállalja, illetve senki nem tart a faszi farkahoz!!!
2021. júl. 25. 09:30
 14/44 A kérdező kommentje:
Pisztolyt! 😜😆
2021. júl. 25. 09:31
 15/44 anonim ***** válasza:
0%
Kerdezo. Irtam neked.
2021. júl. 25. 09:35
 16/44 A kérdező kommentje:
15,láttam hogy írtál és másokét is.. Ha szeretnelek megismerni akkor majd írok 😊
2021. júl. 25. 09:47
 17/44 anonim ***** válasza:
7%
Hidd el nem lenne hulyeseg! Nem banod meg
2021. júl. 25. 09:49
 18/44 anonim ***** válasza:
75%

De amúgy minek vagy egyáltalán vele,ha amúgy is ilyen helyre mész hogy dugjál más pasikkal?

Ha nem a férjed,párod,akkor Nöként minden ujjadra találhatnál pasit,vagy eleve olyat aki benne van veled ezekbe a swinger partykba vagy izgatja hogy más férfiakkal vagy elötte vagy vele is.Akkor nem kéne ezen gondolkodnod se hogy gáz vagy sem,nincs vita se ebböl,meg lelkiismeret furdalás sem,bár miközbe más farkak kényeztettek nem hiszem hogy épp ez volt az eszedbe😁Ha meg nem elégit ki rendesen vagy kevés neked egy farok akkor pláne minek vagy vele ha még felesége is van?Sose értettem az ilyen nöket,persze a szex miatt nem elitélendö egy se,ahogy a férfiak se,de nöként azt tud szinte megtenni amit akar,nem feltétel hogy a szeretö háta mögött csinalják,persze ha nincsenek pénzügyi érdekek vagy hasonlók.

2021. júl. 25. 09:56
 19/44 anonim ***** válasza:
34%
Kamu vagy...
2021. júl. 25. 10:09
 20/44 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kamu, élek virulok.. 😆 Volt férjem elég is volt.. Ez így most jó, és nem kell érteni a hozzám hasonló nőket, nem fogja senki csak aki a bőrömben van.
2021. júl. 25. 10:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!