Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Swinger klubban más is volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Swinger klubban más is volt így..?

Figyelt kérdés
Úgy volt a partneremmel megyek és ki probalom milyen egy ilyen hely.. Engem nagyon érdekelt már nő létemre és mivel neki közbe jött más, én le léptem egyedül.. Tetszett a dolog és máskor is fogok menni.. Gatlasaimat segítettek gyorsan oldani 😁.. Nem tudja x hogy el mentem,.. Szerintetek ez nagyon nem szép dolog volt..? Volt már így más is..? Hozzá teszem ő nem férj, csak egy "partner" akivel már ez van pár éve..

2021. júl. 25. 07:08
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt konkretan? Hany pasival voltal es hogyan?
2021. júl. 25. 07:46
 2/44 anonim ***** válasza:
87%
Így nem megcsalás ha nincsen komoly dolog köztetek. Erkölcsileg persze nem szép dolog. De ha tetszik csináld. Éld ki magad. Énis mennék nőként, de eléggé félek egyedül menni. Viszont ha mással megyek akkor meg fizetnem kéne.
2021. júl. 25. 08:01
 3/44 A kérdező kommentje:
2, nem kell félni semmitől 😁 én is azt hittem, de nagyon normális emberek járnak oda..erkölcsileg lehet hogy nem az, de amikor ezt le beszéljük és jön a hülyeség vagy kifogás,.. Mert lehet hogy ő mégis tart ettől akkor most ne nézzem magam? Kell tudni onzonek is lenni 😆😉... 1, párok járnak többségben és már előre sejthető volt hogy akik sűrűn járnak azoknak lehet tarsasaguk is.. De pont az egyedülálló nők azok akiket sokszor keresnek és nem kellett sokat várni hogy ismerkedjenek velem is 😊.. Nem publikus szerintem az hogy mit csináltam,.. Jól éreztem magam nagyon! Akinek ez meg fordult a fejében az ne hagyja ki!
2021. júl. 25. 08:09
 4/44 anonim ***** válasza:
72%
Itt minden publikus úgyis valaki vagy elhiszi vagy nem,de persze a te dolgod.Melyikbe mentél egyedüli Nöként,melyikbe érdemes?Nagyon sok az egyedüli férfi?csak azért mert az se túl jó ha az embert támadják folyamatosan és nincs nyugtuk tölük..Szex közben mennyire lehet elvonulni ugymond a társaság elöl,vagy minden teljesen nyilvánosan folyik
2021. júl. 25. 08:39
 5/44 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem párkapcsolat, akkor nem megcsalás, ha az akkor igen.
2021. júl. 25. 08:51
 6/44 A kérdező kommentje:
Egy aktust vagy mit szeretnél hogy le írjak..? 😆 Nincs sok egyedülálló pasi,.. Párok többségében. TT ben voltam, az volt ki nézve, és Bp-n talán az egyik legszinvonalasabb is. Nem kell semmit el hinni ez így igaz, én is csak részben a lelkem megnyutatasa kép írtam, mégis mennyire gáz ha ezt tettem.. Dehogy folyik nyilvánosan 😆 vannak szobák ha rá nézel egy ilyen oldalra látod. Ezenkívül van lehetőség arra is hogy be mész ahol egy pár van, meg kérdezed őket hogy zavarná e ha be mész, vagy akár csatlakozhatsz..? De semmi nem úgy történik hogy van egy nagy terem és ott mindenki azt teszi amit akar.. 😆 Egy egyedül álló nőnek mindig több a lehetősége, mert nagy többség ha pár is inkább azt keresi, és férfiakat ehhez merten engednek be, de az nem feltetel hogy akkor azzal is menj.. Félre téve a viccet, szerintem egy nagyon jó hely!!
2021. júl. 25. 08:54
 7/44 A kérdező kommentje:
5, szexpartner,.. Azt te párkapcsolatnak gondolod? Mert én nem. Neki ott az asszony, akkor ő is meg csal?
2021. júl. 25. 08:56
 8/44 anonim ***** válasza:
58%
Akkor alapból undorító, hogy csaljátok a pali párját. Nem, nem az asszonnyal csal meg. TÉGED, hanem TE csalod vele az asszonyt. Fordítva ülsz a lovon. :D
2021. júl. 25. 09:10
 9/44 anonim ***** válasza:
74%
Vègülis igy nézve nem tartozol beszámolóval se neki.Miért nem kerestél akkor más partnert akivel mész együtt?Vagy szombat az nem párokról szól csak?gang bang party is van,ahol férfi többség kényeztet egy vagy pár Nöt?Mi volt neked tervben hogy melyiket próbálod ki?és mi sikerült a gátlásaid ellenére?Mi is tervezzük hogy elmegyünk,de nem akarunk beleugrani egyböl
2021. júl. 25. 09:11
 10/44 A kérdező kommentje:
És egy jó tanács aki gondolkodik benne hogy el néz.. A TT be párok járnak többségében, ha úgy indultok neki, tudni kell hogy nagy a klikkesedes és ha be mész a pároddal nem tudsz vegyulni, társalogni, akkor nagy a valoszinusege hogy egész éjjel együtt fogtok ücsörögni. Felszabultan nyitottan kell egy ilyen helyre menni.. Abszolút nem kell tartani senkitől hogy ki néz, le néz..
2021. júl. 25. 09:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!