Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire ciki ha azt akarom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki ha azt akarom hogy egy nő online lehúzzon rendszeresen? 28/f

Figyelt kérdés
2021. júl. 24. 22:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én szívesen vállalnám
2021. júl. 24. 22:38
 12/17 anonim ***** válasza:
55%
Engem is erdekelne. N
2021. júl. 24. 22:42
 13/17 anonim ***** válasza:
55%
lol
2021. júl. 24. 23:05
 14/17 anonim ***** válasza:
62%
Háááát... szerintem ha úgy fizetsz egy rakat pénzt, hogy csak online és meg sem dugod a csajt akkor lúzer vagy. Bocsi' de nekem ez a véleményem, akkor inkább elkhurváznám a zsetont, ott sem kapsz semmi érzelmet, érzést, de legalább dugtál 😅
2021. júl. 24. 23:10
 15/17 anonim ***** válasza:

Egyeltalán nem ciki, sok férfit vonz a financial domination. Mármint... véleményem szerint, ha úgymond egy szolgáltatást veszel, azért hogy domináljanak, vagy ajándékokkal leped meg úrnődet az teljesen rendben van szerintem. (Szolgáltatás alatt nem a szexet értem értelemszerűen, és nem is a fizikai kontaktust, hanem egy online dominaságot) Ha valaki moneypig-ként viselkedik (tehát csak küldi a pénzt a nőknek akarva akaratlanul a semmiért) azt viszont én nem tudom megérteni. De senkinek nem ártasz vele szóval...egészségedre.

Viszont normális findom-ot nehezen fogsz találni, mivel "szakmabeli" vagyok, tudom, hogy a legtöbb nő mire megy...és az nem a te fétised és jóléted :(

2021. júl. 25. 00:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Szívesen lehúzlak..

Bár egy tízessel idősebb vagyok nálad.

2021. júl. 25. 00:22
 17/17 anonim ***** válasza:

szerintem vonzó.

pl utalhatnál nekem egy 50k-t xd

2021. júl. 25. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!