Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vizsgánál a Unipoll rendszere...

Vizsgánál a Unipoll rendszere kijelzi ha meg van nyitva másik program? (pl.: számológép, word dokumentum)

Figyelt kérdés

2021. ápr. 17. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Azt se jelzi ha egyik böngészőből a másikba klikkelsz, ha szöveget másolsz be a szövegdobozba stb.
2021. ápr. 17. 13:46
 2/5 A kérdező kommentje:

Csak mert nekünk tavaly az egyik tanár azt mondta, hogy pirossal jelzi az IP-címünket, ha bármi mást megnyitunk. Mondjuk gyanúsan mondta, már akkor gondoltuk, hogy csak azért mondja, hogy ne csaljon senki.

Akkor biztos, hogy nem kell emiatt aggódni?

2021. ápr. 17. 15:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az informatikai háttérhez nem értek, de több éve vannak unipollos zh-im és vizsgáim, és mindig több oldal, doksi meg van nyitva a gépemen/böngészőben, össze-vissza kattintgatok, van hogy guglin is rákeresek a dolgokra, volt hogy időhiányában bemásoltam egy-egy mondatot és soha semmi probléma nem volt ebből. Nekem amúgy két monitorom van (pontosabban laptop + 1 monitor), így sokkal könnyebb online vizsgákat írni (:
2021. ápr. 17. 15:31
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi, hát most megnyugodtam! :)

Sajnos nekünk kell kamera is, így feltűnő lenne ha oldalra néznénk. Bár nem tudom, hogyan látna 150 embert. Elvileg a Teams-en csak 9 látható egyszerre, de lehet a tanár tud lépegetni köztük, ezt nem tudom. Meg sajnos mi azt sem látjuk, hogy hány ember kapcsolta be. Így nem tudjuk, hogy mennyire komoly ez, vagy csak elrettentés inkább.

2021. ápr. 17. 17:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Teamsen tudtommal csak 9 kamerakép látszódik, az egyik tanárom egyszer meg is jegyezte hogy bosszantja de nem tud mit kezdeni vele. Én épp ezért nem szoktam bekapcsolni mert többnyire minden órán akad 8 (+1 a tanár) bátor jelentkező aki bekapcsolja :D Arra viszont nem jöttem rá hogy mi alapján mutatja azt a 9 személyt, ha épp nem beszél senki (mert aki beszél, annak megjelenik a kamerakép).

Szóval szerintem csak elrettentés amit mond a tanárotok, legalábbis az egyéves unipoll- és teams-használati tapasztalatom alapján.

2021. ápr. 17. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!