Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk,kinek milyen tapasztalatai vannak nála sokkal érettebb és idősebb nővel? F
Figyelt kérdés
2021. júl. 24. 21:48
1/14 anonim válasza:
Finom sütiket készített. Ő volt a nagymamám.
2/14 anonim válasza:
11 évvel idősebb nővel dugtam, de nagyon nudli volt. Többet vártam tőle.
3/14 anonim válasza:
Én rendszeresen használok egy idős szőrös nőt, ha kell elérhetősége megadom, de fizetni kell neki.
4/14 anonim válasza:
15 évvel idősebb nővel szexeltem többször is, teljesen jó volt. Tetszett hogy nyitott mindenre, kis perverz volt.
5/14 anonim válasza:
Még idõsebbel sajnos nincs tapasztalatom de szeretnék..
Esetleg ezen az oldalon lehet tolem idosebb holgyekkel ismerkedni? Mert szivesen bemutatnam hogy mit tudok hatha megér egy negyest..vagy jeles? Na ehez kellene egy erett holgy hogy eldontse.
Varom a holgyek privat uzenetet. Koszi
6/14 anonim válasza:
5-ös Kedvesem hány évest ért az idős alatt?
Felmale50+
7/14 anonim válasza:
40-es kb .
Mert Ön hány eves ?
Felmale? Mit jelent az? :D
Taníts
8/14 anonim válasza:
16 évvel évvel idősebbel volt dolgom, a valaha atlét legjobb pillanataim voltak azok az életemben.
9/14 anonim válasza:
Female ne haragudj Kedvesem elírtam! 40-nél azért több vagyok.
10/14 anonim válasza:
#9. Na te leszel a főnyeremény !
A lotton nem nyertem de..
Mit mondanál arra ha en azt mondom neked hogy nem kérek en semmi mast csak adj nekem egy ejszakat es aztan menj tovabb? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!