Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idősebb Férfiak akik kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb Férfiak akik kapcsolatban élnek, ha egy 19 éves szép lány kelletné magát neked, akkor mit tennél?

Figyelt kérdés
2021. júl. 22. 20:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
95%
Elhajtanám!Szórakozzon kisgyerekekkel,ne az én kapcsolatommal,amit felépítettem.Amibe időt,pénzt öltem!
2021. júl. 23. 03:12
 22/26 anonim ***** válasza:
27%

Mire gondolsz kelleti magát alatt?

Mennyire szép csaj?

Egy bizonyos pontig ellen tudok állni...

2021. júl. 23. 05:44
 23/26 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem 10-ből 11 férfi dugná meg, de lehet hogy 12. És egy normális feleség pedig azt mondaná a férjének, hogy ki ne hagyd a kiscsajt.
2021. júl. 23. 07:07
 24/26 anonim ***** válasza:
86%

valószínűleg eljátszanék vele, húznám kicsit az agyát, de csak ennyi. 19 évesen még jóformán gyerek, nem tudna annyira izgalomba hozni, hogy teljesen megvaduljak érte, ahhoz tapasztalat kell.

El tudom képzelni, hogy ha megfelelő környezetben és hangulatban rám mászna, leteperne, akkor az ösztönök erősebbek lennének, de azt egy 19 éves nem éri el nálam, hogy én fussak utána.

De lehet csak azért van, mert házas, apa és elég tapasztalt vagyok...

2021. júl. 23. 08:10
 25/26 anonim ***** válasza:
Hogy érted pontosan, hogy kelletné magát? Miket csinálna?
2021. júl. 23. 20:38
 26/26 anonim ***** válasza:
Hazavinném füvet nyírni.
2021. júl. 24. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!