Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti összejönnének kapcsolatra egy 19éves lánnyal aki már 20 fiúval lefeküdt? 19L
Figyelt kérdés
2019. okt. 24. 23:43
1/32 anonim válasza:
Igen, miért ne bíznék meg benne? 40 f.
2/32 anonim válasza:
Lazara ja, de felesegul nem vennelek.
3/32 anonim válasza:
Ja, legalább már kitombolta magát.
4/32 anonim válasza:
21/f persze de csak azzal jovok ossze akit birnek szeretni .
5/32 anonim válasza:
mielőtt véleményt alkotnék rólad ,előbb leszek a 21-ik a sorban! remélem nem kell sorszámot húznom mert néhányan bejelentkeznek ,ár előttem :D mi romlott el,mi volt az ami nem működött az előző 19-nél? valljuk be elég beszédes ez a szám. pusztán a szex miatt halmoztad a számokat,vagy csak kihasználtak? érdekelsz,szóval akár privátban is válaszolhatsz. leírhatnád hogy mik a jó ismérvei a 21-es számú jelöltnek,mert mintha zsigerből érezném hogy én leszek az.
6/32 anonim válasza:
Nem hosszabbra, mint az első 20 volt... :)
8/32 anonim válasza:
Az ilyet felenk riherongyku.r.vanak hivjak.
De adbek amugy wgy ilyet ...mert ennyire konnyuveru csajjal meg nem voltam
9/32 anonim válasza:
8-as ezt csak egy szűz tudhatja... :D
10/32 anonim válasza:
És volt olyan ember aki nem volt az valamikor?
Sz *pás ni.. Gga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!