Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti összejönnének kapcsolatra egy 19éves lánnyal aki már 20 fiúval lefeküdt? 19L
Figyelt kérdés
2019. okt. 24. 23:43
21/32 anonim válasza:
K#rvából lesz a legjobb feleség.
22/32 anonim válasza:
Jó lesz az 35-40 fiúnak is. Nem kell nekem tripper. Feküdne az, akinek 2 anyja van.
23/32 anonim válasza:
Attol is függ a véleményem, hogy mennyi idő alatt jött össze ez a szám! Mikor kezdte, mokor volt az első?
24/32 anonim válasza:
amikor fiatal és tapasztalatlan voltam: NEM
Most, 30+ éves fejjel: persze, no problem
25/32 anonim válasza:
Hát ha ezzel dicsejedne számszerint, higy ő már volt 20 pasival, akkor kösz nem...
Feleségemmel 10 éve vagyunk együtt, 1-1elszolas után eddig 8pasiról tudok, de szerintem volt több is, de szerintem egy értelmes biztos lábakon álló férfit, nem ez érdekel.
26/32 anonim válasza:
Én ezt kb úgy fogom fel, hogy sokan voltunk versenyben, de én nyertem.
27/32 anonim válasza:
Végülis ha már kisdedként kikezdett a szülôorvossal az csak kicsit több mint évi egy farok.
28/32 anonim válasza:
19re sincs sok értelme lapot húzni, 20ra meg főleg.
29/32 kisördög1 válasza:
Mi a baj a 20 fiúval? :) Ezek szerint jó csaj vagy és bevállalós
30/32 anonim válasza:
Max ha hazudna. Vagy ha hozza a friss negativ nemi betegség szürő papirját. Akkor minden további nélkül.
Egészséges nővel bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!