Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakoriról hány csajjal/pasival feküdtél már le?
Itt ismerted meg, vagy korábbról ismerted és itt derült ki, hogy GYK-ok mindketten?
Kort és nemet is írjatok légyszíves!
1 lány volt, itt ismertem meg :)
23F
10: pedig itt ugyanúgy lehet ismerkedni, mint e tinderen, az életben, vagy bárhol máshol...
Attól, hogy nincs fotó még nem lesz semmivel nehezebb, hiszen ahogy te is írod, nem "egészen kiváló" külső kell, hanem más tulajdonságok
Nyilván nem úgy ismerkedtem itt egy nővel sem, hogy ráírtam, hogy "dugunk", vagy küldtem egy dick picket, de volt akivel kb 10 perc alatt közös nevezőn voltunk, pár órát neten dumáltunk, utána telefonon, és semmi igénytelen nem volt abban, hogy elmentünk meginni egy kávét, majd folytattuk a desszerttel
2 pasival, 1 lánnyal volt ami egyszeri alkalom volt és 1 nagyon helyes negyvenes párral párcserés szex, velük azóta is gyakran találkozunk.
19L
17 te választottad mindkettőt.
Az agyilag defekteseket kb 5 levélváltásból ki lehet szűrni
18
Nem lehet kiszűrni ha szex közben jönnek elő aberrált dolgokkal.
17 akkor az gáz.
De attól hogy két aberáltba belefutottál, pont ezért esetleges normális szexpartnert kereső férfinek még adhatnál esélyt...
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!