Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakoriról hány csajjal/pasival feküdtél már le?
Itt ismerted meg, vagy korábbról ismerted és itt derült ki, hogy GYK-ok mindketten?
Kort és nemet is írjatok légyszíves!
Itt csevegtünk a csajjal, aztán telefonon. Aztán személyesen és akkor meg is volt. Apám... csodásan le is nyelte imádtam. De mint ilyenkor szokott kiderült, hogy van komoly defektje és nem hiába akartam nem tudtam ellene tenni. De az a cumi a menet végén.. azt nehezen lehet überelni.
44F
4 lánnyal/nővel
itt ismertem meg mindet
F
Néggyel, mind itt ismertem meg.
31/F
0 és nem is fogok.
Nincs szükségem rá, hogy anoním oldalon szedjek fel pasit, aki ki tudja hogy néz ki.
Én egész kiválóan nézek ki, ha esetleg még is megismernél.
9-es:
Szerinted miért ismerkednék itt olyannal akiről semmit se tudok? Ha szexpartnert keresnék, első sorban fiú ismerőseimre írnék rá, hisz bennük megbízok, valamennyire ismerem őket.
Másod sorban pedig ott a tinder, ahol legalább képek is vannak és a leírás-minősége-mennyisége is sokat elárul az adott félről.
Ellenben rólad nem sok jót lehet sejteni ennyi alapján.
És itt nem "egész kiváló" külső kell, hanem igényesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!