Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szeretik annyira Rey...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik annyira Rey (Daisy Ridley) fenekét?

Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy fat ass-e, magyarul telt feneke van, de szerintem teljesen átlagos, ezt tini fiúként mondom. Szerintetek milyen? Ha nektek is nagyon bejön, mondjátok le miért annyira jó!

2021. júl. 20. 09:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
33%

9

Nem ő tette, hanem a Disney.

2021. júl. 28. 09:43
 12/19 anonim ***** válasza:
60%
#9 Arról mondjuk nem a színésznő tehet, hogy egy semmilyen nulla karaktert kellett eljátszania egy ilyen szar és felesleges trilógiában.
2021. júl. 28. 09:43
 13/19 A kérdező kommentje:
Mi a baj Rey-el, és a trilógiával? Egyáltalán nem semmilyen nulla, és nem is Mary Sue. A trilógiában a 9. kicsit csalódás volt, de abban is voltak nagyon jó elemek, pl. Palpatine visszatérése által megtudhattuk hogyan hozta el Anakin az egyensúlyt, csak éppen nem volt benne a filmben. De nem alázta meg a régi karaktereket, sem a Star Warst. Ha igen, akkor fejtsétek ki, részletesen, normálisan! 😀
2021. júl. 28. 14:20
 14/19 anonim ***** válasza:
55%

Figyelj, ha te nem látod a hibát az új trilógiában, névlegesen magában a writing összevisszaságában, akkor a gond veled van, nem pedig a túlnyomó tömeggel, akik ha még elfogadóak is voltak a hetedik résszel, a további két epizód után le tudták vonni a következetést, hogy a döntéshozók egyszerűen nem tudták, hogy mit csinálnak, s meg is lett az eredménye alulértékelés formályában.

Ez valóban nem vonatkozik Daisy Ridley színésznőre, ugyanúgy, mint a prequel trilógia szar dialógusa sem vonatkozott Hayden Christensenre, de ettől függetlenül derékba törte színészi karrierjét.

Ha szeretnél minőségi Star Wars dolgokat nézni, tudom ajánlani bármely tv sorozatot, melyben Dave Filoninak benne van a keze, ugyanis még George Lucas idejében is ő húzta fel a dolgok minőségét.

2021. júl. 28. 17:37
 15/19 A kérdező kommentje:
Mondj 1 writing összevisszasáhot, okoska!
2021. júl. 28. 17:47
 16/19 A kérdező kommentje:
Minden sorit láttam amugy
2021. júl. 28. 17:51
 17/19 anonim ***** válasza:
2021. júl. 28. 18:06
 18/19 A kérdező kommentje:
Ezt még a videó készítője is viccnek szánta, te se gondolhatod komolyan.
2021. júl. 28. 20:56
 19/19 anonim ***** válasza:
48%
Lol, az a vézna kis 50 kilós lány fat ass, ilyen baromságot is rég hallottam... Szép, csinos csajszi, nincs vele semmi gond. Azt meg sosem értettem miért utálják őt annyian, de azt már megtanultam hogy a sikeres és szép fiatal színésznők elleni gyűlöletben sosem szabad logikát keresni. Brie Larson-effektus...
2021. dec. 13. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!