Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, akik nem szeretik, ha kinyalják a puncijukat, de miért?
2 napja feküdtem le egy lánnyal és ő is azt mondta, hogy neki az nem tetszik. De állitólag tetszett neki amikor én csináltam. Ez lehet azért mert akikkel ezelőtt volt, azok nem csinálták jól? Vagy csak nem akart megbántani?
Valószinüleg jó lenne ha ezt tőle kérdezném meg, de érdekelne mások véleménye is.
Én nagyon szeretem csinálni.
22/F
lehet gatlasos, vagy van valami problémája, ami csak az ő fejében baj, de úgy gondolja hogy lehet nem tetszene neked és így nehezen enged magához közel
de az is lehet hogy rossz tapasztalata volt korábban, leht többet tudnal meg ha tenyleg őt kérdeznéd meg :) mi csak tippelni tudunk
Néha nekem sincs hozzá kedvem. Mikor jobban vágyom a gyors vad sexre.
Egyébként imádom. De előfordul, hogy nem kívánom.
Én azért nem szeretem, mert sub vagyok és olyankor a férfit alárendeltnek érzem, emiatt ez nem izgató számomra és nem tetszik ez a helyzet. Ezen felül szerintem borzasztó ízem van, plusz nekem fizikailag sem olyan hatalmas élmény a nyalás, nem igazán érzek semmi jót. Az ujjazást sokkal jobban élvezem
Mielőtt valami okos mondaná, hogy biztos csaknem csinálta eddig senki jól nekem:D jelezném, hogy sokan csinálták már, de ilyen vagyok, nem a technika a probléma, volt aki ügyes volt, de azt se élveztem
Igen van.
Engem izgat, de nem nagyon szeretem mert eddig akik csináltál egy sem volt jó benne(2 pasi) meg kicsit tartok tőle h nem tetszene az adott pasinak az ízem.
Én sem szeretem. Ez van. Nem tudom megmondani, egyszerűen semmit nem érzek, és nagyon könnyen elkalandozok fejben.
Ettől függetlenül nem vagyok prűd, sőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!