Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak nem szeretik azt a szexet amikor nagyon gyors tempóba dugják őket?
Figyelt kérdés
Megkaptam most, hogy ez nem volt életem szexe. A csaj 29 én 31. Csak valamiért azt hittem ha minél gyorsabban döngetem annál jobban élvezi. Mi miatt jobb a szex?2021. júl. 18. 23:58
1/14 anonim válasza:
Én mondjuk szeretem ha gyorsan csinálják, a lassú az nekem nem az igazi.
2/14 anonim válasza:
Én eddig csak olyan nővel voltam akik szeretik gyors tempóban.
3/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem értem mi lehetett a baj, kicsi a farkam a csajhoz?
2021. júl. 19. 00:02
4/14 anonim válasza:
Konkréten a verébhajszára gondolsz? Van akinek bejön, van akinek nem. Figyelj a partneredre, ne a CSAJOKNAK akarj jot, hanem annak az egynek akivel vagy!!!!!
5/14 anonim válasza:
Gondolom, nem lett volna probléma, ha közben a lányt is kiélégited valahogy.
6/14 A kérdező kommentje:
nyaltam a punciját elég sokáig, azzal nem volt gond, csak azt hittem azt szereti ha jól szétbasszák
2021. júl. 19. 00:22
7/14 anonim válasza:
Siettél valahova? Neki nem ettől jó a szex. Szex közben nem árt a másikra figyelni, sőt akár beszélni is.
8/14 anonim válasza:
Én szeretem a romantikus lassú szexet, és a vadabb meneteket is. És tudom jelezni, hogy épp mihez van kedvem, igazából az is jelezhette volna, akivel te voltál.
9/14 anonim válasza:
Én szeretem a vadabb, kemény szexet, de ez a nyúlbaszás amit sok férfi csinál egyszerűen borzasztó. Nem tudom honnan szedik ezt az ötletet, de szánalmasan béna. Ez a tipikus reszelés kategória. Könyörgöm szokjatok már le róla. Nem ettől lesz kemény vagy durva a szex. Tudjátok már a különbséget...
N
10/14 anonim válasza:
Imádom ha gyorsan, keményen döngetnek. 🙈 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!