Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Miért szeretitek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért szeretitek a farkatokat fényképezgetni? Miért jó érzés egy "hirdetésként" feladni a csajoknak?

Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 00:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
mert nagyobb esélyel ír visza egy faxos képre a csaj mintha a hátam közepéről küldenék pl.
2017. aug. 7. 00:13
 2/13 anonim ***** válasza:
95%

1#

Esetleg ha kedvesen, normálisan ráírnál valakire. Azt még nem próbáltad? Még soha nem reagáltam hasonló képekre, ellenben ha valaki normálisan, nem tapadósan és közli rögtön hogy dugna vagy hasonló igénytelenség, biztos hogy visszaírtam.

21/L

2017. aug. 7. 00:17
 3/13 anonim ***** válasza:
27%
Kis görbe farku fiúk küldözgetnek képet.
2017. aug. 7. 00:20
 4/13 A kérdező kommentje:
De miért kell egyből f.aszt mutatni? Komolyan...
2017. aug. 7. 00:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan férfi vagyok,de ezt én se értettem sohasem. Arra tippelek hogy azért mert csak ezzel tudnak érvényesülni. Nincs személyiségük,és még ehhez egymillió ok. Ez egy paraszt dolog az tény.
2017. aug. 7. 00:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Fényképezgetni nem tudom igazából miért szoktam. Mikor olyan állapotban vagyok néha rám jön ez is. S néha jó ránézni, ha tetszel magadnak.

Küldeni azért szoktam, mert eddigi tapasztalataim szerint szinte mindig megdicsérik és jól esik. Főleg úgy, hogy egyébként nincs sok önbizalmam. :) Azt hiszem, innentől már érthető a dolog, hogy miért esik jól bármely jó szó - legyen az akár erről.

Viszont... soha senkinek nem küldtem el kéretlenül. Az, hogy random emberekre irkálnak rá fiúk, hogy tessék itt a farkam mondj már valamit azt én se tudom hova tenni. Nem tudom, hogy mit remélnek, hogy fognak reagálni rá a lányok... na mindegy. Szerintem még ők se tudnának válaszolni, hogy miért kell egyből azt mutatni. :)

23/f

2017. aug. 7. 00:33
 7/13 anonim ***** válasza:
90%

Csak akkor szoktam ilyen képet küldeni, ha et kéri a partner.

Lányok is szoktak puncis képet küldeni. Mi fiúk ugyanezért csináljuk.

2017. aug. 7. 00:34
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
Mert amúgy senki nem kíváncsi rá, és így próbálják meg elérni, hogy felfigyeljenek rájuk az emberek (mármint a férfiasságukra). Az meg már őket minősíti, hogy nincs másuk, amit megmutathatnának másoknak, semmi belső érték, személyiség.
2017. aug. 7. 00:40
 9/13 anonim ***** válasza:
25%
2. most komolyan, sokkal több sikerem volt mikor tapló voltam a csajokkal mint amikor kedves, sok lán imádja ha semmibe veszik őket, minek kedveskedjek ha bunkón több pina jut a faxomra :)
2017. aug. 7. 00:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha kéri hogy küldjek! Vagy ha megkérdezem hogy érdekli-e, ha igen, akkor küldök, ha nem, akkor nem. Magamtól csak úgy nem küldök nekik!
2017. aug. 7. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!