Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok többsége szokott attól félni hogy szülés után nem lesz jó a szex?
Figyelt kérdés
Vannak olyan nők akik emiatt nem akarnak gyereket?
Én már szerenék de a barátnőm még húzza az időt, lehetséges az hogy félti a kis punciját hogy kitágul?
2021. júl. 19. 20:54
11/15 anonim válasza:
Van aki rosszul jár van aki meg úgy fogja utána kívánni mint a nyulak.
Lutri hogy te mit fogsz ki.
12/15 anonim válasza:
De ha hetero vagy, akkor ez az élet rendje. Ha csak nem meddő vagy, de azt nem kívánom. Szerintem nincs annál csodássabb érzés, hogy anya lehetsz, meg lehetnek gyerkőcök!:) Gondolom én fiúként.
13/15 anonim válasza:
#12 majd ha át éled a terhességet, szülést, szoptatást akkor is ezt mondd. Persze hogy a legcsodálatosabb dolognak gondolod, mert nem te éled át a rossz oldalát.
14/15 anonim válasza:
Anyukám még is boldog, meg más anya normális anyának is a gyereke a legfontosabb! Te se élted át, mivel ha átélted volna, akkor örülnél a gyerekeknek, és nem lennék ilyen gyenge érveid.
15/15 anonim válasza:
Figyelj 12-es én annyira szeretem az anyukámat. Hogy minden második mondatomba, amikor beszélek vele. Benne van az anya szó. Észre se veszem, de a szeretet miatt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!