Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miként éltétek, élitek meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miként éltétek, élitek meg a változókor kapuzárási pánikját, hány évesen döbbentetek rá, hogy már nem kaphatjátok meg a szép, fiatal partnereket, ill. már nemigen lesz másik partneretek?

Figyelt kérdés

Biztos lesznek komoly egoval rendelkező önfényezők, akik leírják, egészséges életmóddal, sporttal karbantartva középkor után is megkaják, elérik a fiatal partnereket.

Nem azok vélekedése érdekel, akik fiatalnak hiszik magukat és a fiatalok között mozogva nem veszik észre, mennyire cikik!

Foglaltak, házasok hozzászólása érdekel főként. Miként élitek meg, hogy egy partnerrel élitek le az életet, akivel mára alig van szex, ha van is, már közel sem olyan, mint fiatalon.

Szingliket is meghallgatnék, hogy milyen az ő helyzetük idősödve.

2021. júl. 19. 20:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is egy új kapcsolatra lenne szükségem, de sajna még egy pár évig nem tudok külön menni 🥺 #1
2021. júl. 19. 21:33
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

Nyugodtan savanyodj be, ha úgy gondolod, 35-45 felett ciki "fiatalnak" lenni és élni az életet. Így 40 felett épp eleget paráztam ahhoz, hogy rájöjjek, ez a kapuzárási szöveg egy marhaság. Nem kell a korral foglalkozni.

A 40-50-es nőkre is vannak vevő fiatal pasik, idősebbek is, ki mit akar.

Nem állítok felesleges korlátokat magam elé. Ha akarok, élek bármi lehetőséggel. Mindenféle ostoba parák nélkül, egyszerűen csak élem az életem, ahogy tetszik és nem érdekel, mit gondol erről más.

2021. júl. 19. 22:15
 13/15 anonim válasza:
100%

40 évesen mentem férjhez, a 12 évvel fiatalabb páromhoz. És bármilyen furcsa, de nem én erőltettem a házasságot. Nem, nem a pénzemért vett el, ő mindig jobban keresett, mint én. :) 49 leszek idén és eszem ágában sincs más pasival kavarni.

Ellenben 30 évesen már megéltem egyfajta kapuzárási pánikszerűséget. 22 éves koromban kezdődött az első kapcsolatom, már félév után eljegyzés volt, de 8 év után azt éreztem (30 évesen), hogy én nem akarok egy egoista, nárcisztikus pasival élni. Úgy éreztem, hogy megfulladok. Nem szerettek és addigra már én is kiábrándultam. Sokkal előbb dobbantanom kellett volna. 8 évig hűséges, naív kislány voltam, akik többször megcsaltak, megaláztak. 30 évesen végre volt bátorságom szakítani. Hál’Istennek nem házasodtunk össze és gyerek sem született.

Utána 10 évig nagy kanállal ettem az életet! :) Hihetetlenül élveztem a sok bókot, egyéjszakás kalandjaim nem voltak ugyan, megválogattam, hogy kivel megyek el “odáig”. Végre nőnek éreztem magam. Ezalatt a 10 év alatt is max. 4 pasival volt komolyabbnak mondható, tartósabb kapcsolatom, köztük szünetekkel,amikor nyugodt lélekkel flörtölhettem. Utána 39 évesen megismertem a férjemet és végre megéreztem, hogy milyen érzés, ha valóban szeretnek, tisztelnek, mint nőt, még a hibáiddal együtt is. Nagy szerelem volt, vagyis nem csak volt, a mai napig tart. És meg sem fordul a fejemben, hogy más pasikkal kavarjak. Öregszem, nyilván, ahogy mások is. De sokszor azon nevetünk, hogy a 12 év korkülönbség ellenére még mindig én vagyok az, aki “kamaszosabban” viselkedik.

A lényeg, örülök, hogy csak 40 évesen mentem férjhez, és sok béna kapcsolat után sikerült megtalálni az igazit. Mert van ilyen, csak nem szabad feladni és saját tapasztalatból mondom, hogy lépni kell, akár nyolc év után is egy rossz kapcsolatból!!!! Ha szeretnek és szeretve vagy, akkor nem érdekel az öregedés sem.

2021. júl. 20. 09:08
 14/15 anonim válasza:
Bocs, ha szeretsz és szeretve vagy…csak elírtam. Ez fontos! :)
2021. júl. 20. 09:11
 15/15 anonim ***** válasza:
55%
Elmegyek egy fiatal kis prostihoz, és meg is van oldva a probléma.
2021. júl. 20. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!