Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meséljetek ciki vagy vicces szex sztorikat ami veletek történt (?)
1. Anyámnál voltunk látogatóban és délután egymásnak estünk az akkori párommal. Lovagolt rajtam a kis drága, mire anyám benyitott. Hatalmas bocsánatkérés közepette mondta, hogy ne haragudjunk, de még percekig állt az ajtóban és nézte ahogy exem lovagol rajtam.
2. Egy nyaralás során az exemmel a fészerben dugtunk a sötétben és véletlen rálépett a gereblyére ami belefúródott a lábába. Menni kellet a sürgősségire.
26/F.
34 éves pasiként, 27 éves barátnőmmel éppen szenvedélyes és hangos szex közben voltunk, amikor lakótársnője és négy barátnője bejött a lakásba. Mi nem vettük észre. A hálószobában voltunk, de a nappali felé nyitva volt a szobaajtó. Amikor elélveztünk együtt, a csajok megtapsolták, éljeneztek! ;-) :-D Ráadásul, kissé kukkoltak is. Nem vagyok egy nyuszi, így ahogy voltam Ádám kosztümben kimentem a nappalin keresztül a fürdőszobába felöltözni. :-)
Ezután együtt vacsoráztunk, igen jó hangulatban, majd Activity társasba kezdtük, amit eleve terveztek. Mivel némi alkohol is lecsúszott, fokozódott a laza hangulat. Életem legemlékezetesebb éjszakájával folytatódott, szex hat, azaz 6 nővel! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!