Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon sovány lányok! Tartotta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sovány lányok! Tartottatok attól hogy az első együttlétnél mit szól a srác a testetekhez?

Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 11:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
(ez még #8-nak ment)
2021. júl. 19. 12:44
 12/14 anonim ***** válasza:
56%

"én is szeretem a kis melleket, ennek ellenére a nőies kis mell és a tök lapos mell között ég és föld a különbség"

Nyilván nagy a különbség! De mindkettőt jó esélyjel fel lehet ismerni. Ha zavar, akkor elkerülöd, ha bejön, akkor bevállalod.

Mire oda jutok egy csajjal, hogy felhívom magamhoz nyilvánvaló okokból, addigra pontosan tudom, hogy mire számíthatok, nem ér meglepetés.

A csajok mégis azon paráznak, hogy mit fog majd szólni. Ha ennyire fél tőle, és mégis ennyire ügyesen rejtegeti a testét, akkor vegyen fel egy randira olyan ruhát, ami nem titkol semmit, ha a pasas továbbra is kívánja, akkor mit pörög

2021. júl. 19. 13:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem. Én nagyon vékony vagyok, és szerintem ez a szép, ha a partneremnek nem tetszenék, mehet haza, attól én még diétázok, sportolok.

De ha valaki sovány, vékony, az látszik, úgyhogy a férfi tudja, mit fog kapni... Nincs semmi meglepetés.

2021. júl. 19. 21:54
 14/14 anonim ***** válasza:

"De mindkettőt jó esélyjel fel lehet ismerni. Ha zavar, akkor elkerülöd, ha bejön, akkor bevállalod."

pont ez az, hogy nem lehet felismerni. akinek nulla a melle, az is A kosarú melltartóban lesz

2021. júl. 19. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!