Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sovány lányok! Tartottatok attól hogy az első együttlétnél mit szól a srác a testetekhez?
Igen, igaz már felszedtem pár kilót, de így is vékonynak számítok.
Sosem tudni kinek milyen az ízlése.
Lehet csak azért fekszik le velem, mert nem talált jobbat...
Miért gondolják a csajok, hogy a férfiak vakok?
Mire az első együttlére kerül sor (még egy egy éjszakásban is), addigra azért volt pár órám megnézni a csajt, pontosan tudom, hogy mire számítsak, amikor levetkőzik.
Mégis a csajok egy jó része előre retteg, hogy mi lesz, ha kiderül, hogy kicsi a melle, vagy nagy a hasa... Komolyan, mintha ezt ruhán át nem látnánk.
"A legtöbb srácnak bejönnek a sovány lányok. Pl. nekem is nagyon"
ne magadból indulj ki.
"Mégis a csajok egy jó része előre retteg, hogy mi lesz, ha kiderül, hogy kicsi a melle, vagy nagy a hasa... Komolyan, mintha ezt ruhán át nem látnánk."
sajnos pedig elég sokszor zsákbamacska a dolog. az öltözékével ki-ki próbálja palástolni az előnytelennek vélt adottságait, és nem olyan ritka, hogy a ruhát levéve kellemetlen meglepetések érnek, pl. hogy a melltartó kosarát legnagyobbrészt szivacs és levegő töltötték ki
7: láttam már életemben egy pár nőt... az esetek nagyon maximum 1%-ban fordult csak elő, hogy a ruha levétele után olyat találtam, amire nem számítottam
(most nem az olyan dolgokra gondolok, mint egy heg, vagy szőr, mert nyilván azt nem látni ruhán át, inkább alkat, mellek, has, derék, fenék)
Igen, van szivacsos melltartó, meg has összehúzó bugyi, meg extra magas talpú cipő, de azért továbbra is mondom, nem vagyok vak, pontosan látom, hogy abban a melltartóban csak valami pici lesz, vagy feszül tőle (én pl szeretem a kis melleket, és a sok pushup ellenére is gond nélkül választok kismellű nőt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!