Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ismerkedéskor szoktatok azon gondolkodni hogy vajon mekkora lehet a fiúnak?
Figyelt kérdés
van olyan hogy pl azért ismerkedsz magas fiúval mert lehet nagy az övé?2021. júl. 19. 00:07
1/5 anonim válasza:
Nem értitek meg soha ugye? Hogy egy normális nőnek nem ez a lényeg? Férfiként én szégyellem hogy állandóan ezen rugóztok.Egy nő nem azt fogja nézni mekkora a pöcsöd,hanem hogy tisztelettel bánsz e vele,figyelmes vagy,és normális. F
2/5 anonim válasza:
Mikor akadtok le már lesz a faszméretes kérdésekről? Nagyon uncsi.
3/5 anonim válasza:
Én nő vagyok, és számít a méret. Persze ha komolyra fordul eszembe jut, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, és hogy remélem tudja használni. De ez még mindig nem a magasságtól függ, ezt már kérdezted itt párszor. A magasság csak vonzó, férfias, főleg, hogy 177 centi vagyok, de ez nem függ össze a pénisz mérettel. Ez teljesen lutri.
4/5 anonim válasza:
Miért hiszitek még mindig azt, hogy ha valaki magas, nagyobb is a farka?:D
Persze hogy gondolok rá ismerkedés közben, hogy milyen lehet neki, de nincs röntgen szemem, szóval nem várok semmit, nem tippelgetek a keze vagy a magassága alapján és társai..
N
5/5 anonim válasza:
Van annyi eszem hogy felfogom hogy attól hogy valaki magas nem lesz nagy a farka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!