Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi az ami nem jön be egy pasin, vagy taszító számodra?
Akár külső, akar belső tulajdonsagot is irhatsz.
De ne olyan nagyon általánosat, hogy kisugárzás, összkép és hasonlók.
Ha mégis ilyet írnál, akkor írj valami konkrétumot is róla.
Külsőre: kopaszság,elhízottság,túl sok izom,alacsonyság,ápolatlanság
Belsőre:arrogancia,neveletlenség,lányosság,intelligencia hiánya
Belsőleg: határozotlanság, tesze-toszaság, proli stílus (ezt máshogy nem tudom leírni, bocsi), túl extrovertált, szexizmus, nincs kiállása, túl harsány
Külsőleg: rossz állapotú fogak, ha nagyobb a melle, mint nekem (nincs bajom a macis alkattal, de van egy határ), izomtalanság (nem kell egy izomállatnak lennie, de ne legyen nekem tónusosabb karom, mint neki), ápolatlanság, pocsék öltözködési stílus
#4 vagyok
Kimaradt, hogy ha borotválja a test- de főleg a szeméremszőrzetét.
Kopaszság,tetoválás,piercing.
Káromkodva beszél,bunkó,nem tisztel,lerészegedik,dohányzik.
17#
Ha túl izmos?
Akkor neked nagyon nehéz dolgod van.Mivel a 99,5%nem tul izmos!!
:-D
Nekem pl a vékony srácok ÁLTALÁBAN nem jö nek be, de mégis volt 1-2 kivétel.
De egyik ismerősömnek (akinek 95% bejövök) 1x megnéztem a bokáját és tök vekony volt, valamiert nagyon taszított.
Szóval szeretem ha egy férfinek "atlagosan férfias" testalkata van vagy valamennyire izmos.
De a nagyon szálkás, nagyon kevés zsírral pl nem tetszik.
Ha tök csupasz az se nagyon, de a nagyon szőrös se.
Bajusz, szakáll nem jön be, de a borosta igen meg a sima arc is (kinek mi áll jól).
Arrogancia, beképzeltség taszít. Még akkor is ha jól nez ki.
Szép mosoly, figyelmesség, jó humor, kedvesség, barátsagosság, közvetlenség--> nagyon levesz a lábamról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!