Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Számodra mi tud cuki,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Számodra mi tud cuki, vonzó lenni egy pasiban, vagy pasin?

Figyelt kérdés
Külső és belső tulajdonsagot is irhattok, igazabol barmit ami szerinted az.
2021. júl. 9. 07:39
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Cuki? Semmi.

Vonzó számomra az, aki talpraesett, magabiztos és nem kell tutujgatni. Megvan a véleménye, van saját jövőképe és céljai.

Külső az meg mindegy, az idővel változik. A belső kevésbé.

26/N

2021. júl. 9. 07:42
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

Én akkor szoktam mondani egy pasira h cuki ha mondjuk kicsit cukibban beszél/mondd nekem vmit.

Külsőre ne legyen cuki.

L

2021. júl. 9. 08:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Cuki egy kisgyerek lehet.

De biztos megrekedtél azon a szinten.

2021. júl. 9. 08:24
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
Azért én hozzátenném hogy neveztek már cukinak aztán pár nappal később már dugtunk. Szóval nem mindenkinél jelenti azt hogy "cuki kisgyerek", hanem kb a jóképű szinonímája(legalábbis nekem ilyen kontextusban mondták a "cuki"-t, nem úgy hogy csináltam valami kedveset és arra)
2021. júl. 9. 10:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nem akarok kötözködni de én mondtam már olyan férfire hogy aranyos, akiert egyébként megőrültem (jó értelemben).

Leginkább a viselkedésére. Férfias volt (most is az amúgy), kedves, de közben olyan kis ölelnivaló, imádnivaló és aranyos:D

De nem von le semmit abból amit éreztem iránta.

Ezt egyébként sokszor nehéz definialni. Egy érzés. Egy szép mosoly, egy pajkos (pajkosan aranyosan ferfias who knows) tekintet, stb

2021. júl. 9. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!