Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már sajnos ilyen nincs.
Az erőszakos , durva agresszív nők vannak sokan.
Ez nem csak az ő hibájuk, de a társadalom beléjük nevelte, többek közt a férfiak is.
Ez talán akkor kezdődött amikor a férfi kevés volt egy család eltartásához és a nőknek is kötelező volt menni dolgozni. Persze ezt az egyenjogúság égisze alatt.
Nincs igazi gyengédség a nőkben, oda lett a női egyéniségük.
Olyan amelyik magához képest nem vár többszörös teljesítményt tőlem az életben, HA egyenlőséget akar.
Legyenek rá igazak a kedvenc tulajdonságaim minimum 50%a:
vékony alkat, magas(178cmtől), kerek és esetleg méretes mellek(B+), formás segg, ne legyen férfias hajviselete, szép szemű, szeressen cumizni, és azt is ha nyalizom,
szeresse a nagy méretet és a magas férfiakat,
30f
5ös
Hatalmasat tévedsz, nemcsak az interneten kéne nézni a csajokat, hanem a való életben is ismerkedni.
Legyen szép arca, ez nekem nagyon fontos. Ha egy lány nem tetszik arca már veszett ügy nálam..
Ezen kívül amúgy, legyen őszinte és nagyjából egyezzen a humorunk (elég széles és fekete skálán mozog a humorérzékem mondjuk), legyen intelligens, akár jóval okosabb nálam, az okosság nagyon vonzó tulajdonság. Szeresse az állatokat és a gyerekeket, ugyan nem tervezek gyerek vállalni a közel jövőben de szerintem nagyon vonzó ha egy nő jól bánik a gyerekekkel!
ne csaljon meg, csak engem akarjon
30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!