Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől megváltozhat teljesen egy fiatal lány?
Simán létezik, nagyon hasonlót láttam, csak egy +20 év, de minden más stimmel! Illetve a rossz kapcsolat 9 év volt.
Ez a kemény erős nő! Öntudatos, irányít.
Amúgy családot szed szét, de neki ez jár.
Sajnos étezik, több is mint gondolnád.
Ismerek ilyet. Férjnél van. Nős pasikra mászik rá, szétbassza a családot, majd dobja a pasit.
Én időben kiszàltam, de majdnem késő volt. Az utóbbi 5 évben 4 családot kurt szét.
Voltam ilyen tortenetben, ott en voltam a lany. Azota szazszor megbantam, hogy olyan voltam amilyen es lealltam egy csalados f.szkalappal. Naiv voltam.
En annyiban valtoztam, hogy tanultam a hibambol, tudom mit ne kovessek el ujra, mennyit erek, tehat jo iranyba valtoztam.
:)
Kérdés, hatos, ki mit fizetett érte. Mit fizetett a feleség, mit a gyerekek. Az király, ha felébredtél hercegnő-énedből, de ez a sztori, meg a Tiéd sem CSAK rólad szól. Erről beszélj!!!
A kettes
Nem passzióból csináltam, céltudatosan. Beleszerettem én hülye kis fiatal és engedtem az ábrándjainak.
Nem derült ki, azóta nem tudom mi van velük.
Gondolom azóta már sok szeretője lehetett, nem igazán érdekel :)
Mondjuk ezért elismerésem, ha így volt és főleg van.
A kettes-hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!