Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti hol kerestek szex kapcsolatot, szeretőt? Tudom sokan itt, nekem eddig valahogy nem jött úgy össze.
Figyelt kérdés
2021. júl. 15. 21:56
21/35 A kérdező kommentje:
Te meg kisfiú hozzám 😘 Nem is kell ilyen nyíkhaj kisgyerek...
2021. júl. 16. 12:28
22/35 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy hány éves vagyok? Őrülnél, ha egy ilyen nyikhaj kisgyerek kurogatná az idős pínádat :)
23/35 A kérdező kommentje:
Isten ments...
2021. júl. 16. 12:37
24/35 anonim válasza:
34 èves normális pasi vagyok. Pest megye. Rendelkezésre àllok ;)
25/35 anonim válasza:
Itt
Türelem kell hozzá és nem vissza írni minden agyhalottnak.
Volt, akivel minden klappolt, csak túl messze élt. Volt olyan is, hogy belsőre tetszett, külsőre nem. Volt hogy én nem tetszettem.
Egy odő után rutinból meglesz miket kell először kérdezni. Miket megbeszélni. És azért mondim, hogy fontos a türelem, mert sok beszélgetés kell. Nekem volt, hogy annyit chateltünk az illetővel, hogy első találkozásnál, szinte minden mozzanat olyan volt, mint ha rutinból menne.
26/35 A kérdező kommentje:
Egyszer volt pár hónapig szeretőm, na vele ilyen volt, egymásra voltunk hangolva. Mire találkoztunk, 1 hét után kB. szinte minden rezdülését tudtam.
Azóta meg vonzom az agyhalottakat.
2021. júl. 16. 17:09
27/35 anonim válasza:
”Azóta meg vonzom az agyhalottakat.”
Lehet mert te is az vagy.
28/35 anonim válasza:
Legalábbis 1-2 megnyilvánulásod alapján. Meg ez a szeretőstátusz is elég gyanús.
29/35 anonim válasza:
Amúgy neked mi bajod 28-as?Pont te kezdted a kötekedést a kérdezővel.
30/35 anonim válasza:
29-es!
Ő kezdte el tenni az agyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!