Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti hol kerestek szex kapcsolatot, szeretőt? Tudom sokan itt, nekem eddig valahogy nem jött úgy össze.
Figyelt kérdés
2021. júl. 15. 21:56
11/35 anonim válasza:
Ha keresel akkor a kort is írd ki de szerintem itt is találsz
12/35 A kérdező kommentje:
9# nem konkrétan itt keresek. Pont ez volt a kérdés.
Köszönöm a válaszokat.
2021. júl. 16. 06:53
13/35 A kérdező kommentje:
38 vagyok.
2021. júl. 16. 06:54
15/35 A kérdező kommentje:
Te mennyi vagy? Általában a jóval fiatalabbak találnak meg, és olyan éretlenek hozzám.
2021. júl. 16. 08:21
17/35 anonim válasza:
Én is 37 vagyok,de nekem sem írt.Ahogy senkinek nem válaszol..
19/35 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pasi, de ez nem egy hirdetés volt, csak egy kérdés. KB. 30 privátot kaptam és igen igazad van egyre se válaszoltam.
2021. júl. 16. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!