Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokan vannak akik csak 20 év...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan vannak akik csak 20 év felett találnak először kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Nem hátrány ilyenkor az hogy az embernek semmi tapasztalata nincs de akivel ismerkedik az már lehet tapasztaltabb? Főleg ha a fiú a tapasztalatlan.
2020. nov. 15. 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
igen sokan
2020. nov. 15. 10:22
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
23 évesen sikerűlt járnom valakivel, pedig jó csaj voltam.... Állandóan azt hallgattam, hogy miért nincs barátom... Frusztráló volt.
2020. nov. 15. 10:36
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
Jaj, hagyjuk már! Aki családban nevelkedik, meg jár rendszeresen iskolába, annak a szocializálódási képességeivel nem lesz gond. Aki meg eljár qrvázni, annak a szexxel sem lesz probléma és az legalább anyagilag is stabillá válhat. Egy barátnő/feleség viszi a pénzt mint q
2020. nov. 15. 10:38
 4/7 anonim ***** válasza:
41%

Egy barátnő/feleség viszi a pénzt mint a picsa!

Ismerkedni lehet, csak jobb, ha az ember kerüli a pénzéhes ribiket és inkább egy értelmes, aranyos és szerény csaj mellett horgonyoz le. Ha kellően megbecsülik egymást, abból egy jó kapcsolat kisülhet. Ez életkortól és korábbi tapasztalattól teljesen független!

2020. nov. 15. 10:40
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
Belejön mint kiskutya az ugatásba..😂😂😂
2020. nov. 15. 10:57
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
21 évesen volt először barátnőm. Most 30 vagyok. Azóta sok barátnőm kapcsolatom volt. Egyáltalán nincs hiányérzetem. Könnyen ismerkedek és sikeres vagyok a nőknél. Nincs ezzel probléma.
2020. nov. 15. 11:09
 7/7 anonim ***** válasza:
66%

Nem hátrány, hasonlóan jártam mint a #6-os, s semmilyen problémám nem lett belőle. Ha ismerkedsz amúgy is az ember, a személyiséged érdekli a lányt nem azt hogy hány kapcsolatod volt előtte (sőt ha nagyon sok az inkább kezdeti hátrány mert felmerül benne kicsapongó vagy és kicsit többet kell dolgoznod a bizalom kiépítésén).

Hogy még szélsőségesebb példát mondjak, az egyik barátomnak 30 éves kora körül lett kapcsolata, azóta boldog kétgyerekes családapa.

2020. nov. 15. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!