Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen gáz havonta többször prostihoz járni?
Mit értesz az alatt, hogy gáz? Valószínűleg a többség nem így él és nem tetszene nekik, elítélnének.
Amin el kéne gondolkoznod, hogy emelett van-e normális kapcsolatod nőkkel. A legnagyobb veszélyét a dolognak szerintem a lelki kiégésed jelenti.
Ha van rá pénzed és nem undorosz egy tág...akkor nem.
De amúgy, nőzzél. Prostihoz a bénák járnak. Pénzért nővel soha. Ingyen+fogi-tabi ára+áfa, lehet, sőt biztos hogy jobbat kapsz.
Mivel havonta többszörire szól a kérdés, így nem optimális a prosti.
Sem anyagi, se más szempontból. 19 évesen még túlzott elvárások se lehetnek veled szemben ismerkedésnél(anyagiak, tapasztalat stb).
Logikusabb egy nem pénzes partner, akivel igazibb a dolog, ahol számít a másik fél.
18:
Lehet, hogy nem az a szószátyár típus.
Nem gáz. Én 18 vagyok, és havi 1-2x eljárok.
Áprilisban kerültem be a "körfogásba",Egyszer futottam vakvágányra eddig, azon kívül felejthetetlen élményeket szereztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!