Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan csajok akik többszőr is el tudnak élvezni egymás után folyamatossan?
Figyelt kérdés
A barátnőm amikor elélvez, akkor már érzékeny neki, és nem bírja tovább, elhúzódik stb. A többiek hogy bírnak egymás után többször is elmenni?2021. jún. 15. 21:31
1/20 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, mint a barátnőd.
2/20 A kérdező kommentje:
1
És szerinted tényleg léteznek olyan csajok akik jobban bírják, mint ti?
2021. jún. 15. 21:36
3/20 anonim válasza:
Volt ilyen partnerem, egydelutan 14 orgazmusa volt, amelyek bizonyitottak voltak, mert éreztem a hüvelye osszehuzodasait.
4/20 anonim válasza:
Biztos vannak. Nekem nagyon erzekeny utana.
5/20 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ, mennyire volt kielégítő az orgazmus. Volt, hogy a partnerem egymás után 7x élvezett el 1-2 perces közökkel, de ez 1x történt, általában max 2 volt, de leggyakrabban egy nagy élvezés után már túl érzékeny volt a hüvelye és nem bírta tovább.
Nekem is volt, hogy kisebb orgazmusom volt, kemény maradtam és tovább folytatva egy nagyot élveztem pár percen belül, de ez életemben 3x volt...
29F
7/20 Noren1989 válasza:
Én csak olyannal talàlkoztam, aki max 6-8x élvezett el.
8/20 anonim válasza:
Ha magamnak csinálom, igen, pasival egyszer is alig sikerül.
9/20 anonim válasza:
Több ismerős nő hajtogatta, hogy ő is eltud élvezni többször is, majd amikor mélyebben belementem velük, kiderült, hogy lényegében nem is orgazmust éltek át annyiszor.
10/20 A kérdező kommentje:
9
Akkor mi?
2021. jún. 15. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!