Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban lévő férfiak! Ha valaha tettek ilyet mi vezényelt rá?
Figyelt kérdés
Kapcsolatban vagytok de egy másik nővel is fizikai kontaktot létesítetek, ölelgetitek, csókhelyzeteket produkáltok szeretitek ha hozzátok ér2021. júl. 14. 20:59
1/4 anonim válasza:
Hosszútávú problémás helyzet vezetett ide. Gyerek körüli feszültségek köztem és párom szülei közt. Rosszul éreztem magam, ezért volt arra példa, mint ahogy a kérdésedben is mondtad. Sőt nem csak az, szex is 2 másik nővel már, de nem egyszerre. Az ember a gyereke miatt sokat tűr. Én is ezt tettem, olykor még teszem. Most már érzem a késztetést arra, hogy meg fog ismét történni valami méghozzá péntek éjjel vagy a szombati nap folyamán.
2/4 anonim válasza:
A legtöbbször az "otthoni" kapcsolat érzelmi-testi ellaposodása, elszürkülése vezet ide. Illetve habitus kérdése is, vannak örök vadászok akik sosem állnak le.
3/4 anonim válasza:
Kíváncsiság, kaland, vadászösztön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!