Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akiknek nagyon jól néz ki a lánytesójuk! Gondoltatok már valaha olyan dolgokra vele kapcsolatban, amire nem szabadna?
Nekem is nővérem van és baromi jó nő. Pont olyan akikre nagyon rá tudok gerjedni vagy lehet, hogy pont a nővérem miatt gerjedek az olyan nőkre, nem tudom.
Én fantáziáltam róla sokszor de úgy vagyok vele, hogy ez csak fantázia, nem ártok vele senkinek.
az én húgom 4 évvel fiatalabb nálam és elismerem nagyon jól néz ki, nagyjából megfelel az ideálomnak is külső tulajdonságaira, viszont személyiségre egy kimondottan utálatos, nagyszájú, sokszor rosszindulatú nőszemély.. talán pont emiatt nem jutott soha eszembe, h milyen lenne a húgommal lefeküdni, mert el nem tudnék magam mellett képzelni egy hozzá hasonló nőt..
viszont egyszer pár évvel ezelőtt pont nem voltam kapcsolatban hosszabb ideig, nagyjából 2-3 évig.. és talán ennek közvetlen hatására volt vele egy álmom, de annyira masszív élethű álom volt, h azóta is gyakran eszembe jut, h ilyen intenzíven még sosem éltem át semmit alvás közben..
a fürdőszobában a mosógépen ült teljesen széttárt lábakkal, én pedig mint egy begőzölt gép úgy dugtam de valami eszeveszett őrült módon..
hirtelen felijedtem álmomból, h ez most mi.. teljesen le voltam forrázva, ömlött rólam a víz és a farkam mint még soha fájdalmasan feszített.. kb negyed óráig nem is tudtam lelankadni.. hát aznap nem nagyon merészkedtem családtagok közé, főleg a húgomat kerültem napokig, mert olyan szégyenérzet fogott el.. szerencsére a húgom nem tud róla mert szerintem ott abban a pillanatban ásnám el magam nála és egy beteg perverz állatnak tartaná a bátyját..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!