Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lett divat manapság a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett divat manapság a nagy fenék?

Figyelt kérdés
Manapság már mindenhol a hatalmas sokszor lötyögő narancsbőrös feneket látni a médiában. Miért lett ez divat és a férfiak miért erre izgulnak? Úgy tudom pár éve még a kicsi sportos fenék volt a nyerő. És akkoriban elég ciki volt a nagy kuffer, meg úgy általában a elhízottság. A mai világban meg a kövérséget, vastag nagy állat testet részesítik előnyben a nőknél. Most nem a kövéreket bántom, de mikor azt mondják nekem, hogy jobb lenne ha nagyobb lenne a fenekem az nagyon felidegesít, mert itt vagyok 20 évesen vékony sportos testalkattal, biztos nem fogom hagyni, hogy zsír nőljön a testemre, csak mert másnak úgy tetszik... szerintem nagy zsíros fenékkel sokkal nehezebb mozogni, futni stb és jobban be is izzad az egész alul. Engem mindig is taszított a nagy vastag oszlopcomb, nagy test stb.. Meg szerintem régen kb mindenkit taszított ez, de most valahogy divat, még fekete nőknél oké mert náluk ez genetika de fehér nőknél szerintem nem oké, hogy nagy zsíros kuffert akarnak, meg a férfiaktól sem oké, hogy ezt várják el.

2021. júl. 13. 20:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
63%

A nagy segg nem egyenesen arányos a kövérséggel. A telt idomok mindig is a termékenység jelképei voltak. Ez kicsit evolúciós ösztön maradék.

Nem biztos, hogy az szebb, (de hát ez is szubjektív) csak lehet a társadalom elfogadóbb. Illetve, akinek nincs akkora szerencséje a genetikával, annak se kelljen már elbújni, ezért büszkén vállalják. Ennyi a sztori.

Nekem régen a vékony csajok jöttek be, az utóbbi pár évben már sokkal vonzóbb és nőiesebb a húsos forma.

2021. júl. 14. 06:44
 22/30 anonim ***** válasza:
35%

18-as:

Miből gondolod hogy kövér vagyok és zabálok? Csak azért mert nem tűröm a bodyshaminget?

2021. júl. 14. 06:54
 23/30 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem nem lett divat,csak egyre több férfi vállalja be,hogy vonzódik a kövér nőkhöz.Talán már kevésbé ciki,mint régebben volt.

Én magam a hatalmas idomok rajongója vagyok,így az óriási popsi is tetszik.

Minél nagyobb,annál szebb....

2021. júl. 14. 08:22
 24/30 anonim válasza:
84%

Nem vagyok kövér, homokóra alakom van, és középmagas vagyok. Eredetileg tipikus kerek fenekem van, ez genetika, nm tehetek róla, sőt, egyébként meg is szerettem azóta.

Csak hát volt ugye a karantén, meg minden... Kicsit ellustultam... És a fenekemre, meg a hasamra is felszedtem pár kilót. Mindent megteszek, hogy lemenjen, de eddig még nem sikerült.

Nem azért szeretném visszakapni az eredeti testemet, mert most ez a divat, vagy mert a pasiknak ez jön be, hanem azért, mert nekem korábban jobban tetszett, és most kellemetlenül érzem magam fürdőruhában.

Egyébként mindig is voltak olyanok, akik kifejezetten a kis mellű, kis fenekű, vékony sportos lányokra buktak, most is vannak. Csak ilyet kell kifognod.

2021. júl. 14. 09:05
 25/30 anonim ***** válasza:
90%

A divat folyton változik, attól függően, hogy épp mit akarnak eladni.

Amikor a vékony volt a divat, nyilván a fogyasztószereket vették. Most pedig az izomnövelés a divat, mert amúgy ritka, akinek magától van nagy, kerek feneke. A legtöbben úgy szerzik, hogy edzenek rá.

2021. júl. 14. 09:16
 26/30 anonim ***** válasza:
47%
A löttyedt nagy narancsbőrös segg sose volt divat meg nem is lesz. És abban is biztos lehetsz, hogy a férfiak többsége nem erre bukik.
2021. júl. 15. 11:24
 27/30 anonim ***** válasza:
78%

A mai világban meg a kövérséget, vastag nagy állat testet részesítik előnyben a nőknél.

LOL ekkora baromságot is csak itt lehet olvasni :DD Ki részesíti előnyben?

2021. júl. 15. 12:33
 28/30 anonim ***** válasza:
73%

3.

Deszkának hívni vkit ugyanolyan bodyshaming csak szólok.

2021. júl. 15. 14:19
 29/30 anonim ***** válasza:
26%
Hát, ha most ez a divat akkor én csak örülni tudok, nagy fenék vastagabb combok, narancsbőr, szerintem nagyon szép és nőies, számomra szebbek mint a sportos véknyak, de ez egyéni preferencia kérdése szerintem, de, ha divat akkor nekem nagyon tetszik tényleg:D
2021. okt. 27. 10:59
 30/30 anonim ***** válasza:
Mert jól lehet simogatni,markolászni.
2021. dec. 29. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!