Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért divat szidni manapság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért divat szidni manapság azt, aki szereti a szexet?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom, hogy k*rva, csak szimplán tényleg szereti valaki. Mindig jön az ösztönlényezős szöveg erre, hogy aki nem tartóztatja meg magát, az egy ösztönlény.

2021. júl. 5. 01:48
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Azokat csak az irigy emberek krvázzák le,akik nem kapnak pasit vagy nőt.Mindenkinek szíve joga eldönteni kivel mennyit és mikor kefél.
2021. júl. 5. 02:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Amig velük nem fekszel le szidni fognak. Utána meg a nekemismegvót jelzőt kapod.
2021. júl. 5. 02:28
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

Igen szíve joga de ha összevissza kefél mindenkivel akkor ne lepődjön meg ha lekrvázzák.

Én is imádok szexelni, de vannak elveim

2021. júl. 5. 02:44
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

Szánalmas. Persze közben meg ott az elvárás, hogy a nő legyen jó az ágyban, igaui vadmacska:D csak közben elfelejtik, hogy mindezt tapasztalattal lehet elérni.

Kicsit olyan ez, mikor azon röhögünk, hogy friss diplomásként munkára jelentkezéskor elvárják, hogy legyen 20 év munkatapasztalatod, legyél motivált, szorgalmas, persze ugyanakkor bérigényed ne legyen magas, mert hát mit képzelsz még csak most diplomáztál.

Mindent akarnak a férfiak, de semmi negatívumot.

Alkalminál persze nem baj ha a nő tapasztalt, ügyes az ágyban, de hát jaj kapcsolatra nem kell ilyen nő, mert hát mégiscsak milyen az, hogy nem 1 pasival volt egész életében. Kapcsolatban lehet szar a szex, majd akkor elmegy szeretőhöz maximum (aki ugye szintén 'ribi' lesz)...:D

Szánalmasak az ilyen emberek. De szerencsére csak itt gyk-n találkozom ezekkel, a valóságban sokkal normálisabb férfiakat ismertem meg🙏🏼

N

2021. júl. 5. 04:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
#4 Hat nekem sajnos a kollégáim ilyenek.
2021. júl. 5. 05:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Pedig engem pl. férfiként nem érdekelne, ha előttem több tucat pasival volt. Minél nyitottabb a szexben egy nő, annál jobb. :)))
2021. júl. 5. 10:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Mert pl.: van, akinek az anál-orál-pisi-kakiszex, és tsi. rókát eredményez, ha hallja, hogy vannak "emberek", akik ezeket szeretik, mert ma ez a trendi...
2021. júl. 5. 14:15
 8/10 anonim ***** válasza:

#7: tudom nehéz elhinni, de azért szeretjük, mert élvezzük, izgató, nem pedig mert 'trendi'. Mellesleg mindigis trendik voltak az ilyesmik:D csak nem beszéltek róla senkinek;)

2021. júl. 5. 16:53
 9/10 anonim válasza:

Ezen feministaként mindig kiakadok. A pasit megdicsérik, ha sok nővel volt, és felnéznek rá, míg, ha a nő volt sok pasival, akkor már r*banc, és k*rva.

Közben meg a pasik elvárják, hogy baromi jók legyünk az ágyban, de még meglegyen a szűzhártyánk...

2021. júl. 15. 16:12
 10/10 A kérdező kommentje:

9es, ezen én is gondolkodtam, de arra jutottam, hogy ez majdnem, hogy jogos. A férfinek kell erőfeszítéseket tennie a nőért, ő dolgozik meg a dologért, a nő csak dönt, hogy kinyitja a lábát vagy sem. Hidd el, hogy rengeteg olyan nő van (nem szupermodell, csak egy kicsit jobban kinéző, igényes nő), ha úgy akarná, akkor végigk*rná a fél ország. Ő dönt erről.

Egy férfi elé meg nem fognak sorba állni, hiszen a férfinek kell kikaparnia a gesztenyét.

2021. júl. 15. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!