Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért divat szidni manapság azt, aki szereti a szexet?
Igen szíve joga de ha összevissza kefél mindenkivel akkor ne lepődjön meg ha lekrvázzák.
Én is imádok szexelni, de vannak elveim
Szánalmas. Persze közben meg ott az elvárás, hogy a nő legyen jó az ágyban, igaui vadmacska:D csak közben elfelejtik, hogy mindezt tapasztalattal lehet elérni.
Kicsit olyan ez, mikor azon röhögünk, hogy friss diplomásként munkára jelentkezéskor elvárják, hogy legyen 20 év munkatapasztalatod, legyél motivált, szorgalmas, persze ugyanakkor bérigényed ne legyen magas, mert hát mit képzelsz még csak most diplomáztál.
Mindent akarnak a férfiak, de semmi negatívumot.
Alkalminál persze nem baj ha a nő tapasztalt, ügyes az ágyban, de hát jaj kapcsolatra nem kell ilyen nő, mert hát mégiscsak milyen az, hogy nem 1 pasival volt egész életében. Kapcsolatban lehet szar a szex, majd akkor elmegy szeretőhöz maximum (aki ugye szintén 'ribi' lesz)...:D
Szánalmasak az ilyen emberek. De szerencsére csak itt gyk-n találkozom ezekkel, a valóságban sokkal normálisabb férfiakat ismertem meg🙏🏼
N
#7: tudom nehéz elhinni, de azért szeretjük, mert élvezzük, izgató, nem pedig mert 'trendi'. Mellesleg mindigis trendik voltak az ilyesmik:D csak nem beszéltek róla senkinek;)
Ezen feministaként mindig kiakadok. A pasit megdicsérik, ha sok nővel volt, és felnéznek rá, míg, ha a nő volt sok pasival, akkor már r*banc, és k*rva.
Közben meg a pasik elvárják, hogy baromi jók legyünk az ágyban, de még meglegyen a szűzhártyánk...
9es, ezen én is gondolkodtam, de arra jutottam, hogy ez majdnem, hogy jogos. A férfinek kell erőfeszítéseket tennie a nőért, ő dolgozik meg a dologért, a nő csak dönt, hogy kinyitja a lábát vagy sem. Hidd el, hogy rengeteg olyan nő van (nem szupermodell, csak egy kicsit jobban kinéző, igényes nő), ha úgy akarná, akkor végigk*rná a fél ország. Ő dönt erről.
Egy férfi elé meg nem fognak sorba állni, hiszen a férfinek kell kikaparnia a gesztenyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!