Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzként ez normális?
Egy ujj bemegy ha ellazítom magam, viszont kicsit szorít az is. Ez normális, vagy majd nehéz lesz az első szex így?
Amúgy nem szoktam ujjazni magam, csak kiváncsiságból megnéztem.
Az értelmes alatt azt értettem hogy az előttem szólók semmi hasznos információval nem látták el a kérdezőt gyakorlatilag. A 3as konkrétan arról beszél hogy minek teszi fel ezt a kérdést a kérdező, miközben szerintem ez egy nagyon fontos kérdés, tekintve hogy nagyon rossz élmény lehet az első alkalom ha nincs tisztában akár az ilyesfajta adottságaival.
"Alapból szűk a lány, akkor meg minek irkálsz a 3 ujjas farkadról? Nem te vagy a célközönség, épp az ellenkezőjéről volt szó eddig, nem téged keres!"
Nem látom sehol hogy ez valami "kicsi farkú pasit keresek" hirdetés lenne. Azért írtam le a tapasztalataimat mert ilyen is előfordulhat, valamint direkt odaírtam hogy kisebb farkú pasival ajánlom hogy elveszítse.
Hát ha neked ebből az jön le hogy még nem voltam nővel akkor nem lehetsz túl jó emberismerő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!