Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűzként ez normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűzként ez normális?

Figyelt kérdés

Egy ujj bemegy ha ellazítom magam, viszont kicsit szorít az is. Ez normális, vagy majd nehéz lesz az első szex így?

Amúgy nem szoktam ujjazni magam, csak kiváncsiságból megnéztem.

2021. júl. 13. 15:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Partnerfüggő. Ha figyel rád, akkor kellemes lesz, élvezni fogod, ha csak meg akar b....ni, akkor inkább negatív élmény lesz.
2021. júl. 13. 16:13
 2/11 A kérdező kommentje:
Ugy ertem hogy az atlagnal szukebbnek szamit ez, vagy normal?
2021. júl. 13. 16:16
 3/11 anonim ***** válasza:
54%

Miért érdekel, hogy átlagos vagy alatti/feletti? Ne akadj fel ezen. Tágulékony szerv az. Megfelelő partner, kellő odafigyeléssel az egekbe repíthet. Nem hinném, hogy annyira szűk lennél, hogy egy átlagos magyar farok is sok lenne neked. Még mindig 100x jobb, mintha egy szétb.... "tinirib@n¢ban" harangozna a srác farka. Ha ügyesek vagytok, akkor mindkettőtöknek nagy élmény és ha csak a szexualitást nézzük, akkor... hm... van egy "mondás".

Bort, búzát, békességet,

szűk p...nájú feleséget! XD

2021. júl. 13. 16:33
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem szűkebb az átlagnál.

Válaszokat nem nézek, bármi kérdésed lenne, vagy beszélnél róla, tanácsot kérnél privátban írhatsz.

2021. júl. 13. 16:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Átlagtól szűkebb, de ha szűz vagy még, akkor nincs jelentősége. Volt olyan csajom, akinél az 1 ujjamat is szorította a puncija, pedig rég nem volt már szűz.
2021. júl. 13. 16:47
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Nos hogy egy értelmes választ is láss.

Ez nagyon szűk. Mindenképp tapasztalt(és inkább kisebb farkú)pasival kell elvesztened, különben nagyon kellemetlen lehet az első együttlét, vagy lehet be se fogja tudni tenni. Az én farkam például 3 ujj vastag, tehát ha neked 1 is szorít, akkor vagy egy óráig kéne ujjaznom téged, hogy kitágulj annyira hogy be tudjam tenni, de akkor is fájna és tövig semmiképp se tudnám betenni(voltam hasonlóan szűk lánnyal). De az is lehet hogy egyáltalán nem tudnám betenni, attól is függ hogy mennyire rugalmasan tágulsz.

20F

2021. júl. 13. 16:58
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Úgy tudom, az első szexnél össze szorul a pina… (természetes dolog)

21F

2021. júl. 13. 17:00
 8/11 anonim ***** válasza:

🤦‍♀️😂

2021. júl. 13. 17:06
 9/11 anonim ***** válasza:
30%

"Nos hogy egy értelmes választ is láss."

Gratulálok az értelmességedhez!!!!!

"Ez nagyon szűk."

Hmmm... Bár én csak egy "macska" vagyok, nem egy kib... tudós.

"...Az én farkam például 3 ujj vastag..."

Alapból szűk a lány, akkor meg minek irkálsz a 3 ujjas farkadról? Nem te vagy a célközönség, épp az ellenkezőjéről volt szó eddig, nem téged keres!

...és tövig semmiképp se tudnám betenni...

Most tényleg ez minek???????????

"...De az is lehet hogy egyáltalán nem tudnám betenni..."

A fehér mandingoo

Pf... hajrá, Piper Perri-be beleférsz XD

Ne hallgass rá fas...ságokat beszél. Na meg rám se, ha ez az igény, mint amit vázolt. Menjél és kapasd szét magad, ha ez a trend.

2021. júl. 13. 17:15
 10/11 anonim ***** válasza:
29%
A #6-os tényleg borzasztó, látszik, hogy még tini, talán nővel se volt, ne hallgass rá!
2021. júl. 13. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!