Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok? Többi lent!
Engem a tapasztalatok érdekelnének.
Mi az illem? Hogyan reagáltak a szülők? Van aki titokban csinálja/csinálta? Miért kezdi el valaki? Sok kérdésem lenne, lány vagyok és nekem is meg fordult a fejemben...Egy fiú ilyenkor mit gondol a lányról? Lehet, hogy bűntudatom lenne utána vagy lehet, hogy valaki nem jön be és nem menne vele... Lehet, hogy undorodnék később magamtól, sok minden megfordult a fejemben. Néztem az oldalt és vannak fiatal lányok is... Ezért én is gondoltam rá.
Csak normális válaszok érdekelnek! Privátban is jöhet.
20/L
Nekem van egy ismerősöm, aki elkezdte ezt csinálni. A lényeg az, hogy legyen egy normális, kulturált hely, ahová az ügyfelek mennek. Mielőtt elkezdődne bármi, beszélgessetek egy kicsit és ha úgy érzed, hogy normális, akkor mehet. Aktus előtt mindenképpen kérd meg a partnert, hogy zuhanyozzon meg (ehhez biztosíts tiszta fürdőszobát, szappant/tusfürdőt és törülközőt).
A lakásban legyen egy másik ember és külön szobában, aki baj esetén tud segíteni neked kidobni a partnered. Ha képet töltesz fel, akkor az arcod ne látszódjon. Amikor egyeztetitek az időpontot, beszéljetek telefonon annyit, amennyiből le tudod szűrni a partnered személyiségét (mennyire agresszív, rámenős, stb...).
Küldhetnél privátban pár képet magadról, ha gondolod.
A pénzért csinálják mi másért... az elején undorodnak maguktól, de utána a pénz (vagy az orrukba feltolt kóla) ezt leküzdi bennük. Ha ennyire lelkizős vagy akkor tényleg ne állj k.rvának. A rosszlányos meló amúgy sem megy csettintésre, mert helyet is kell biztosítani, meg rutin kell szűrni a kuncsaftokat neked ez nincs meg.
Ha csak kipróbálni akarod, akkor ne a rosszlányokon kezd, hanem válassz egy neked szimpi partnert és alkalmi jelleggel dugj vele pénzért (már eleve itt fogsz kapni erre egy csomó privátot).
10 év múlva mész a férjeddel az utcán, és jön szembe a volt legjobb kuncsaftod!
-Szia Enikő! Csinálod még az üzletet? Felhívlak valamikor!
Nem leszek ótvar prosti, nem is voltam az😉 Felesleges kommentekre nem tudok mit írni, mert nem vagyok rájuk kíváncsi.
Aki értelmes választ írt, annak köszönöm! Szép Napot!
Az egy mókuskerék.
Ha beszállsz bent ragadsz évtizedre. Normális pasid nem lesz! Q.va kicsi az esély rá!
Inkább a puncson próbálkozz.
Ott találhatsz fotóval rendelkező, pénzes számodra megfelelő pasit. Nem mindíg más vadidegen fog felhívni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!