Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányokhoz járó férfiak!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányokhoz járó férfiak! Van-e olyan, akihez rendszeresen mentek? És ha van, akkor mi az, amivel "megfogott" benneteket?

Figyelt kérdés
2021. júl. 1. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

amikor jártam, volt

mondjuk ez így is 1-2 havonta 1 alkalom

az adott városban nekem ő volt a legszimpibb, és nála éreztem azt, hogy igenis neki fontos, hogy élvezd, és nem csak az, hogy eldurrantson

és mellette intelligens volt, és csomó mindenről lehetett vele beszélgetni

volt olyan is, hogy szimplán csak felmentem, és megittunk egy kvt, beszélgettünk

nuku pénz

2021. júl. 1. 19:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy idöben volt. Megkapo volt a kedvessége. Jol lehetett beszélgetni vele mindenféle témárol. Szexben meg szinte mindenben benne volt és élvezte is. Néha még randiztunk is.
2021. júl. 1. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Korrekten elszámolt. Beszélgetett. Kedves volt.
2021. júl. 9. 11:05
 4/6 anonim ***** válasza:
25%
Ki olyan szerencsétlen (a barátomon/?/ kívül) aki képes egy olyan nővel összebújni, akit előtte 10000-en megdugtak? Sajnálatra méltó dolog. F/60+
2021. júl. 10. 12:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Szerintem egész sokan, ahogy a rosszlányokkal beszélgetek 2 menet közt, mondják a sztorikat, mikor rákérdezek,h mik a tapasztalatok. Bőven van vendégük.
2021. júl. 10. 12:21
 6/6 anonim ***** válasza:
39%
Volt ilyen lány.Olyan hatással volt rám hogy amikor meghallottam a hangját a telefonban már állt is a farkam. A szexben meg aktív és lelkes volt,szívesen túlórázott is.Nehéz sorsú lány volt,nem hétköznapi élettel a háta mögött, ez is benne van hogy ennyire megfogott. Már rendes polgári életet él azóta. Ezután borzasztó kiábrándító hogy némelyik csaj hogyan áll ehhez az egész dologhoz,tisztelet a kivételeknek mert azért vannak.Futószalag rendszer,ki akar végezni minél előbb hogy jöhessen a következő. A legutóbbi is ilyen volt,mondjuk nem jött be a számítása mert nem durrantam el két perc alatt hanem rendesen meghajtottam.Így is csak háromnegyed órát voltam nála de látszott rajta hogy nem így tervezte ezt a kört,hanem ilyen max.negyed órásnak az egyórás bérért. Még kérte hogy ha már így megdolgoztam akkor legalább egy pozitív értékelést majd adjak neki az oldalon. Hát azt várhatja.
2021. júl. 10. 14:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!