Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt kimondottan emlékezetes orgazmusotok ?
Az első alkalom minden (ex)barátnőmmel emlékezetes.
De egyszer volt, hogy elélvezés után ugyanolyan merev maradtam és azonnal tudtam folytatni.
Férfiként egyet nem tudnék kiemelni, mert volt egy jó pár.
De pl az is elég nagyot szólt, amikor csak pettingelni akartam a lánnyal, végül kutyapózos aktus lett belőle. Kb átlőttem a feje felett.
Egy másik eset meg félig kínos volt, de az is nagyot szólt. Az arcomon ült a lány, és valamiért annyira felizgatott ez a látvány meg testhelyzet, hogy érzetem, hogy ennek nem lesz jó vége. Még mondtam is neki, hogy váltsunk, mert el fogok sülni. De csak nem szállt le, én meg elélveztem, de hatalmasat.
Az egyik legemlékezetesebb, mikor 1 hetes tábor után kitudtam verni végre otthon (persze szex nem volt semmi). A fürdőben álltam kb 2 méterre a faltól, akkorát élveztem, hogy 3-4 lövéssel telibelőttem a 2 méterre lévő falat, és még utána kifolyt egy csomó sperma. Brutál érzés volt, majdnem összeestem, annyira erőteljes orgazmus volt. Ez nagyon megmaradt.
A másik, ami nagyon megmaradt, hogy olyan jól szopott a csaj, hogy már lankadtan beleélveztem a szájába... Ez inkább ultragáz így, de annyira isteni érzés is volt, nagyon megmaradt ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!