Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen testalkatú fiú tetszik leginkább?
Figyelt kérdés
Ha tehetitek, azt is írjátok oda, hogy ti milyenek vagytok!2021. júl. 12. 10:39
12/16 anonim válasza:
Vékony, de nem az a nagyon vékony.
Én normál testalkat vagyok (160/53)
13/16 anonim válasza:
Az álompasi nekem:
Magas kb 190cm, vékony, picit izmos de nem nagyon.
Én 159 cm vagyok, tudom minek akkor ilyen magas pár, de ez jön be. Illetve 50 kg, vékony alkatú vagyok.
14/16 anonim válasza:
Hát ha csak a külső megjelenést nézzük, akkor nekem is a magasak jönnek be. De az alacsony pasi is le tud venni a lábamról ha arról van szó.
Én 37 vagyok, molett. 158cm
15/16 anonim válasza:
195 cm vagyok, atlagos alkat de sportos jellegű :D Barna haj, zöldeskék szem.
Akit erdekel, irjon privatot :)
16/16 anonim válasza:
Vékony és úgy izmos, szálkás, normális, egészséges sportoló kinézet, nem testépítő :D na az ilyenekért élek
Én teljesen átlag testalkatú vagyok, szeretek sportolni de mindenhol akad egy kis husi is :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!