Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nalam idosebb, tapasztaltab...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nalam idosebb, tapasztaltabb emberrel vesztem el akkor..? 18/L

Figyelt kérdés

Felek hogy nagyon fog fajni es hallottam olyat, hogy sokadszorra sem tudtak betenni szuz lanynak. Ha idosebb ferfival vesztem el es en is megprobalok ellazulni, akkor ezeket ki lehet kerulni?

Mert epp ket emberrel is el tudnam kepzelni, egy fiatalabb sraccal is ismerkedtem, de kozben tudom, hogy egy idosebb ferfinek tetszem, es az utobbival kicsit jobban is izgatna. (Nem vagyok egyutt egyikkel sem, mielott beszolna valaki:)

2021. júl. 11. 08:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az a vicc, hogy nem voltam annyira rafeszulve, amig itt nem olvastam par lanytol hogy meg a tizedik alkalommal sem tudtak elvezni, nagyon fajt, be se ment elso szexnel stb.
2021. júl. 11. 13:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Voltam már sokkal fiatalabb nővel és sikerült megnyugtatnom azzal hogy semmi sem kötelező, bármikor leállok ha neki kelemetlen. És persze nagyon odafigyeltem rá, talán ezért is volt mindkettőnknek élmény.

Aki figyelmesebb, azt válaszd.

2021. júl. 11. 13:07
 13/14 Noren1989 ***** válasza:
#11, még egy érv a gyk felelős fogyasztása mellett.
2021. júl. 11. 14:49
 14/14 Istvan485 ***** válasza:
Én is bevalalnalak!!!!😘😘😘😘
2021. júl. 11. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!