Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nalam idosebb, tapasztaltabb emberrel vesztem el akkor..?
18/L
Figyelt kérdés
Felek hogy nagyon fog fajni es hallottam olyat, hogy sokadszorra sem tudtak betenni szuz lanynak. Ha idosebb ferfival vesztem el es en is megprobalok ellazulni, akkor ezeket ki lehet kerulni?
Mert epp ket emberrel is el tudnam kepzelni, egy fiatalabb sraccal is ismerkedtem, de kozben tudom, hogy egy idosebb ferfinek tetszem, es az utobbival kicsit jobban is izgatna. (Nem vagyok egyutt egyikkel sem, mielott beszolna valaki:)
Elméletben az idősebb több kapcsolaton túl van, tehát rutinosabb és figyelmesebben. Viszont ez sem garancia. Én például sose voltam szűz lánnyal pedig idősebb vagyok. Nem is biztos, hogy bevállalnám.
2021. júl. 11. 08:44
2/14 A kérdező kommentje:
Mi az oka hogy nem vallalnad be?
2021. júl. 11. 08:46
3/14 anonim válasza:
simán bevállalnám.45/F
2021. júl. 11. 08:49
4/14 anonim válasza:
#2 Nekem szeretnék fájdalmat okozni, inkább egy érett nővel vagyok együtt.
2021. júl. 11. 08:50
5/14 anonim válasza:
*Nem
2021. júl. 11. 08:50
6/14 anonim válasza:
Egy fiatal is tud ugyan annyira fogyelmes lenni mint egy idősebb. Az idősebb is simán szarhat rá hogy neked fáj. Ez nem kor hanem emberfüggő. Vicces mikor teszik itt magukat az öregek hogy velük 1000x jobb elveszíteni gyere kislány.
2021. júl. 11. 08:55
7/14 anonim válasza:
Pont 16 év körüli srác az, akinek az is nagy élmény lenne, ha veled fullos szex előtt hetekig csak egyre aktívabban petting (minden ami nem pénisszel behatolás) lenne. Egy idősebb pali lenne az, aki rögtön be akarná tolni a farkát, mondván hogy ez neked kicsit bár fáj, de így természetes.
Pedig sokkal jobb ez, olyannal akivel már előtte egyre aktívabb testiséggel volt pár hét ráhangolódás.
2021. júl. 11. 09:11
8/14 anonim válasza:
Szóval az utolsó most magát ajánlotta, nagyon ravasz
2021. júl. 11. 09:54
9/14 Noren1989 válasza:
Figyu, a kor semmire sem garancia. Bármelyik lehet egy érzéketlen tuskó az ágyban, a tapasztalat meg az idősebb esetében sem garantált.
2021. júl. 11. 10:07
10/14 anonim válasza:
Ez a baj, hogy már előre elképzelted, hogy hatalmas fájdalom lesz. Utólag ezen majd nevetsz csak. Én 17 évesen vesztettem el, jóval idősebb pasival. Egyáltalán nem aggódtam, elengedtem magam. Elsőre nekem sem ment be simán, akkor még folytattuk az előjátékot kicsit, utána nem volt gond. Véreztem, kicsit feszített, de semmi gond. Azt a pasit válaszd, amelyikben jobban meg tudsz bízni, jobban vonzódsz hozzá. Mert előre sajnos nem lehet jósolni, melyik milyen lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!