Beszélgettél már Down-kóros emberrel? Mit tapasztaltál?
Figyelt kérdés
2016. máj. 28. 19:44
1/3 anonim válasza:
sőt, egy időben dolgoztam is velük. Ami talán mindannyiukra jellemző, hogy extra szeretetigényük van.De minden egyéb tulajdonság az állapotuk súlyosságától függ. Van olyan köztük, aki folyamatos dühkitörésekkel küzd, van olyan aki baromi ügyesen befogható csomagoló munkára, apró dolgok összeszerelésére, van köztük olyan is, aki akár 5 hasonló ember munkáját koordinálni tudja. Függ attól is a viselkedésük, hogy otthon milyen helyzet van. Ahol a szülők foglalkoztak a gyerekkel, az sokkal jobban be tud illeszkedni bárhova, de ahol csak nőtt mint a gaz, hűt az nyilván nem. Bár ez azért az egészségesekre is igaz.
2/3 DownBaba válasza:
Mindennap beszégetek eggyel :) És azt tapasztalom, hogy sokat tanulok belőle, és jókat nevetünk együtt.
3/3 anonim válasza:
Emberek. Ha bánatosak, sírnak; ha dühösek, veszekednek; ha örülnek, nevetnek; ha szeretnek, megölelnek.
Én kedvelem a downos ismerőseimet. Szerencsés vagyok, van belőlük egy pár.
Bár találkoztam már nehezebb esetekkel, azért azt kell mondjam általában könnyű velük összebarátkozni, jól motiválhatók, lelkesek, barátságosak, szertetteljesek, lelkiismeretesek, humorosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!