Valaki használta már az Esi Erbaven kapszulát visszeres fájdalmakra? Mit tapasztaltál?
Figyelt kérdés
2015. jan. 17. 14:31
1/3 bensdorp válasza:
Visszajelzést még nem kaptam róla, de igazán jó összetételnek tartom. Kár, hogy csak étrend-kiegészítő minősítésű, mert az azt jelenti, hogy még nem írtak le róla annyi tapasztalatot klinikai vizsgálatokban, hogy valóban hatásosnak ismerhesse el a gyógyszerhatóság.
2/3 bensdorp válasza:
(Lemaradt, hogy gyógyszerész vagyok.)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Igen nekem is azért tetszett meg, csak furi nekem hogy olyan kevés helyen lehet kapni. Lehet hogy nem is megbízható? Ha volna róla annyi tapasztalat ami kell akkor mivé "léptetnék" elő? Mert a legtöbb ilyen kapszulát étrend kiegészítő besorolásban szoktam látni.
2015. jan. 19. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!