Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőknek szól a kérdés: ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek szól a kérdés: ha alkalmi szexbe mentek bele valakivel, ott ugyanúgy megkapjátok a tiszteletet, szeretgetést, intimitást, odafigyelést, kielégítést, kielégülést, kielégülésig kényeztetést, mint (jó esetben) egy szeretetkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Azokhoz a nőktől kérdezem ezt ilyen részletesen, akiknek, mint a nők többségének, átlagosan reagál a teste az ingerlésre, vagyis a ki-be húzogatástól nem lesz orgazmusa. Más, több ingerlés kell. Aki szerint szánalmas vagyok ezzel a kérdéssel, igen, vállalom, a férfi verzióját is én írtam ki nemrég.

2021. júl. 10. 20:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi. Úgy érted, ha valakivel érzelmek nélkül, akár öt perc ismeretséggel lefekszel, az számodra tökéletesen elég? Ugyanazt az örömöt nyújtja, mint amit szerelemben kapsz? A tested könnyen reagál? Nem találkoztam még ilyennel, igaz, hogy nincsenek is bizalmas nőismerőseim. Ezért kérdezlek téged.
2021. szept. 28. 21:59
 12/13 anonim ***** válasza:

10 vagyok.

Ha csak sexre vágyok akkor elég.

Nem bőven nem,de ez csak a testi vágy kielégitése.

"A tested könnyen reagál?" Tessék? Ez valami olyan kérdés szeretne lenni,hogy ugyanugy megy e mint valakivel akit szeretek?

Igen. Ha nem akarnám igazán akkor szerintem nem menne,kevésbé indulnékbe..."nedvesednék,stb"

Azèrt ezt csak azért írom mert nem ismerjük egymást. Ez azért kicsit intimebb téma mint amit ismerősökke,haverokkal,barátokkal megbeszélünk.

2021. szept. 28. 22:39
 13/13 A kérdező kommentje:
Kedves előző, igen, intimebb és én is érzem, hogy fura, hogy itt kérdezgetlek, ezt jeleztem is az előző válaszomban. Tisztában vagyok vele, hogy bizalmas barátnőkkel is nehéz lenne ilyesmit kibeszélni, nem még veled, random ismeretlennel. A "könnyen reagál-e a tested?" kérdés pontosabban (ezt még nehezebb leírni, és még furább) arról szól, hogy van egy fixa ideám, miszerint alkalmi kapcsolatba azok a nők mennek bele, akik el tudnak élvezni hüvelyi úton. Mert nem tartom valószínűnek, hogy egy alkalmi férfipartner beleteszi azt az energiát, ami a (jóval gyakoribb) csilkóorgazmushoz kellene (egészen közönségesen: addig nyal, ameddig ki nem elégülsz). Persze lehet, hogy én nem gondolom jól és vannak önzetlen férfiak, akik megteszik szívesen olyan nőnek is, akit nem szeretnek. Vagy az a helytelen elgondolásom, miszerint egy nő is szeretne kielégülni alkalmi szexben.
2021. szept. 29. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!